Κως: Ακόμα και στην Τουρκία αναζητούν ίχνη της 27χρονης – Οι φίλοι της εκτιμούν ότι την έχουν απαγάγει

Κως: Ακόμα και στην Τουρκία αναζητούν ίχνη της 27χρονης – Οι φίλοι της εκτιμούν ότι την έχουν απαγάγει

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης από τη Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τη Δευτέρα. Συνελήφθη ως ύποπτος για την αρπαγή της, ένας 32χρονος αλλοδαπός,

Συγγενείς και φίλοι της 27χρονης αγνοούμενης την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι Τουρκικά παράλια, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν στην Κω και φυσικά στο οικογενειακό περιβάλλον της 27χρονης Πολωνής- που εξαφανίστηκε στο νησί και όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια- τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της. Φίλοι της 27χρονης μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την αναζητούν ακόμη και στα παράλια της Τουρκίας, μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

"Γεια σε όλους, το αφήνω εδώ καθώς ίσως κάποιος έχει δει αυτό το κορίτσι στο Bodrum. Υπάρχει πιθανότητα να την απήγαγαν από την Κω. Αγνοείται από τις 12.06.2023, τελευταία γνωστή τοποθεσία Μαρμάρι στην Κω. Η Anastazja Rubińska είναι 27 ετών, έχει ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και έχει ύψος περίπου 169 εκατοστά. Έχει ένα σημάδι από κάψιμο στο χέρι", αναφέρουν φίλοι της σε ανάρτησή τους, στην προσπάθεια να εντοπίσουν τα ίχνη της.

 Την εκδοχή της απαγωγής είχε δώσει και η μητέρα της, η οποία από την Πολωνία όπου διαμένει δήλωσε: "Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη".

Το τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία εντοπίστηκε από πολίτη στον δρόμο για το Μαρμάρι στην Κω, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά. Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο σημείο και "χτενίζουν" την περιοχή, ερευνώντας ακόμα και… τα πηγάδια.

Κως - Εξελίξεις στο θρίλερ εξαφάνισης της 27χρονης: Βρέθηκε το κινητό της 

Τη Δευτέρα απολογείται ο 23χρονος από το Μπαγκλαντές
Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στην Ανακρίτρια, όπου τον παρέπεμψε η Εισαγγελέας της Κω, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης.

Ο 32χρονος συνελήφθη ύστερα από μελέτη βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων ενώ βρέθηκαν γρατζουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του. Την Πέμπτη οι άνδρες της Ασφάλειας, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής, διενήργησαν έρευνα στην οικία του άνδρα στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η νεαρή κοπέλα. Εκεί Στο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν πάνω στο κρεβάτι της σε φόρτιση.

  "Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και ο 32χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Κω τη προσεχή Δευτέρα", δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο εκπρόσωπος τύπου και υπασπιστής Αστυνόμος Α' Πέτρος Βασιλάκης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Παράλληλα υποστήριξε ότι οι έρευνες από όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος ανθρωποκτονιών, είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό της 27χρονης.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον της 27χρονης καθώς και του συντρόφου της με τον οποίο πήγαν πριν από ένα μήνα στη Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι και ο οποίος ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του 32χρονου

Σύμφωνα με το vimatisko.gr, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, οι αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του (για την 15η Ιουλίου στην Ιταλία).

  Ο 32χρονος σκόπευε να ταξιδέψει το μεσημέρι και συγκεκριμένα την 13.55 ώρα της 15ης Ιουνίου 2023 στο Μπέργκαμο Ιταλίας. Επίσης έχουν προσαχθεί και άλλοι 5 αλλοδαποί οι οποίοι ανακρίνονται.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Δημοκρατική" της Ρόδου, οι αστυνομικοί κατέληξαν ήδη ότι ο άνδρας από το Μπαγκλαντές εξαπάτησε τη νεαρή κοπέλα η οποία πείσθηκε να τον ακολουθήσει στην οικία του ενώ ήταν μεθυσμένη προκειμένου να την προμηθεύσει με χασίς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα