Κως - Εξελίξεις στο θρίλερ εξαφάνισης της 27χρονης: Βρέθηκε το κινητό της – Τι βρήκαν στο σπίτι του 32χρονου

Κως - Εξελίξεις στο θρίλερ εξαφάνισης της 27χρονης: Βρέθηκε το κινητό της – Τι βρήκαν στο σπίτι του 32χρονου

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται στην Κω τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αγνοούμενη την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία, και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

Το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης εντοπίστηκε 500 μέτρα από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκαντεσιανού που κρατείται και αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Οι Αρχές αισιοδοξούν πως η συσκευή θα δώσει μια σειρά από κρίσιμα στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στην άκρη του νήματος. Οι ελπίδες για τον εντοπισμό της νεαρής Αναστάζια έχουν αρχίσει να αργοσβήνουν με το πέρασμα των ημερών.

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ στην Κω.

Τι βρήκαν στο σπίτι του 32χρονου

Σύμφωνα με το vimatisko.gr, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του (για την 15η Ιουλίου στην Ιταλία).

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μάρτυρας κάλεσε τις Αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου και ανέφερε πως το βράδυ της Δευτέρας πέρασε από το Τιγκάκι, συγκεκριμένα από τον υδροβιότοπο της Αλυκής, και είδε κάτι που του τράβηξε την προσοχή.

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας έκανε λόγο για κάποιον που βρισκόταν ανάμεσα στις καλαμιές, ο οποίος είχε ανοίξει τον φακό του τηλεφώνου του, ενώ φαινόταν σαν να έψαχνε κάτι.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, τα οποία ερευνούν την περιοχή εξονυχιστικά.

Συγγενείς και φίλοι την αναζητούν μέσω social media

Εν τω μεταξύ, συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούν ακόμη και στη γειτονική Τουρκία μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

«Γεια σε όλους, το αφήνω εδώ καθώς ίσως κάποιος έχει δει αυτό το κορίτσι στο Bodrum. Υπάρχει πιθανότητα να την απήγαγαν από την Κω. Αγνοείται από τις 12.06.2023, τελευταία γνωστή τοποθεσία Μαρμάρι στην Κω. Η Anastazja Rubi ńska είναι 27 ετών, έχει ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και έχει ύψος περίπου 169 εκατοστά. Έχει ένα σημάδι από κάψιμο στο χέρι», αναφέρουν σε ανάρτησή τους.

Την εκδοχή αυτή, της απαγωγής δηλαδή, είχε δώσει και χθες η μητέρα της Αναστάζια, η οποία από την Πολωνία όπου διαμένει δήλωσε: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

Μαρτυρία για την εξαφάνιση της 27χρονης

Στην υπόθεση έρχεται να προστεθεί μία σημαντική μαρτυρία που δημοσιοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Το μαγαζί που δουλεύουμε είναι από το ξενοδοχείο της κοπέλας γύρω στα 500 μέτρα.

Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω. Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο», ανέφερε μία μάρτυρας

Σχετικά με τον άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί είπε τα εξής: «Αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε. Από την κάμερα του μαγαζιού είδαμε ότι ο συγκεκριμένος την πήρε έξω από το μαγαζί».

Και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγαν ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα