Είναι περίεργο αλλά χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο

Είναι περίεργο αλλά χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο

Στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να συναντήσει την Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία και συνεργάζεται την φετινή τηλεοπτική σεζόν, το απόγευμα της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε ένα ακόμα σημαντικό χειρουργείο από το οποίο και αναρρώνει αυτό το διάστημα.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε πως «είμαι καλά, αυτή την περίοδο αναρρώνω γιατί είχα ένα αρκετά σημαντικό χειρουργείο πριν από μερικές μέρες. Πήγες καλά απ’ ότι λέει η γιατρός μου, εγώ ακόμα περιμένω να δω τα αποτελέσματα γιατί αυτά δεν φαίνονται αμέσως αλλά θέλουν μερικούς μήνες. Να κάτσουν οι ιστοί, να δέσουν και να φανεί το αποτέλεσμα αλλά σε γενικές γραμμές έχει πάει καλά. Δόξα τω Θεώ γιατί ήταν λίγο ζόρικο».

«Έχουν περάσει τρία χρόνια, τα πρόσφατα τα έκλεισα πρόσφατα στις 20 Μαϊου και έχω κάνει γύρω στις 20 επεμβάσεις μέχρι σήμερα. Δεν έχω κλάψει ποτέ μπαίνοντας στο χειρουργείο, συνήθως είμαι ψύχραιμη, γιατί έχω βάλει στο μυαλό μου ότι το κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, θα με βελτιώσει και είναι για καλό μου. Αυτό είναι που βάζω στο μυαλό μου και λέω ότι ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα