Ναύπλιο: Συντετριμμένος δηλώνει ο αρχιμανδρίτης για το ροζ βίντεο σε ανήλικο - Επιμένει στην αθωότητά του

Ναύπλιο: Συντετριμμένος δηλώνει ο αρχιμανδρίτης για το ροζ βίντεο σε ανήλικο - Επιμένει στην αθωότητά του

Σε τρία χωριά ιερουργούσε ο αρχιμανδρίτης τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι με τις καταγγελίες, μην μπορώντας να πιστέψουν πως πίσω από την εικόνα του σοβαρού και αυστηρού κληρικού, κρυβόταν μια τέτοια προσωπικότητα.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Κρατείται και αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή.

 «Είμαι συντετριμμένος»

Συντετριμμένος δηλώνει στο MEGA ο αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε 12χρονο αγόρι. Όπως λέει θεώρησε ότι συνομιλούσε με έναν διαδικτυακό του φίλο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον ανήλικο.

Ψάχνουν & άλλα θύματα
Φύλλο και φτερό κάνουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα τρία κινητά και τον υπολογιστή του 40χρονου Αρχιμανδρίτη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο ιερέας είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις και με άλλους ανηλίκους.

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει πως έχει στείλει βίντεο μόνο σε ενήλικες φίλους με τους οποίους κάνει διαδικτυακό σeξ.

«Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με έναν ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα πότε καμία φυσική επαφή με κανέναν», έχει δηλώσει στο MEGA.

Ο ιερέας επιμένει πως το βίντεο στον 12χρονο εστάλη εκ παραδρομής και πως το προόριζε για έναν φίλο του με το ίδιο όνομα.

«Δεν έχω επικοινωνία με κανέναν ανήλικο. Το βίντεο στάλθηκε εκ παραδρομής, θεωρώντας ότι μιλάω με έναν διαδικτυακό μου φίλο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον ανήλικο. Είμαι συντετριμμένος».

Όταν όμως ο 12χρονος ρώτησε έκπληκτο τον ιερέα, μην μπορώντας να πιστέψει τι έβλεπε, αν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του, εκείνος συνέχισε όπως φαίνεται ακάθεκτος, στέλνοντας ηχητικό μήνυμα στο παιδί και ρωτώντας το αν του άρεσε.

«Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει ‘πάτερ τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;’ Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα», λέει η μητέρα του αγοριού.

O ιερέας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε πολλές αναρτήσεις του η εικόνα που παρουσιάζει δε συνάδει με εκείνη ενός ιερέα, ενώ σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο Facebook, φαίνεται η αγάπη του για την ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα