Καβάλα: Γρίφος ο θάνατος της 68χρονης - «Έλα παρ’ τη, θα τη σκοτώσω», σοκάρει η μαρτυρία του αδερφού της

Καβάλα: Γρίφος ο θάνατος της 68χρονης - «Έλα παρ’ τη, θα τη σκοτώσω», σοκάρει η μαρτυρία του αδερφού της

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, μετά από τη μαρτυρία του αδερφού της να έρχεται στο φως και να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για γυναικοκτονία. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μαντρί της το απόγευμα της Παρασκευής (02/06).

Νωρίτερα, νέα στοιχεία και δεύτερα σενάρια προέκυψαν από τη συμπληρωματική αυτοψία του ιατροδικαστή, Νίκου Κιφνίδη στον τόπο, όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού ζώου της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. «Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» δηλώνει ο κ. Κιφνίδης.

 Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης σοκάρουν, όπως περιέγραψε ο αδερφός της 68χρονης. «Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά», είπε ο ίδιος στο Mega.

 Γείτονας της 68χρονης και του συζύγου της, πρόσθεσε ότι, η γυναίκα, είχε να δώσει σημάδια ζωής από το πρωί της Παρασκευής. «Ψάχνανε να τη βρούνε ο σύζυγος με τον ανιψιό. Δεν είχε έρθει το βράδυ και πήγανε εκεί και τη βρήκανε σε μια ελιά είπαν, από ό,τι άκουσα, ήταν πεσμένη», σημείωσε.

Φαίνεται πως οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του θύματος. Οι κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν την κτηνοτρόφο περιγράφουν έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Όπως λένε, ήταν αγαπητή στο χωριό της ενώ ποτέ δεν είχε προκαλέσει πρόβλημα σε κανέναν. «Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν κλειστοί άνθρωποι αλλά ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα. Πήγαινε στα ζώα της, δεν είχαν παιδιά, πήγαινε ερχόταν, δεν είχε επαφές με κόσμο. Πραγματικά, όπως ήταν και το όνομά της Μάλαμα, έτσι ήταν, μάλαμα», υπογράμμισε γείτονας της 68χρονης.

«Συνέχεια την έδερνε» - Σοκάρει η μαρτυρία του αδερφού της
 Την ίδια στιγμή, όμως, ο αδερφός της γυναίκας καταγγέλλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της. «Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ τη, θα τη σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», είπε ο ίδιος.

 Από την πλευρά της, η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη, τόνισε ότι, «γίνονται έρευνες, προσπαθούν να βρουν τα αίτια, αν και ο κόσμος άρχισε να μιλάει δυστυχώς εκ των υστέρων. Θα βρεθεί η άκρη και όποιος έκανε κάτι τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα».

 Οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου παραμένουν ανάστατοι καθώς, όπως ανέφεραν, ανάμεσά τους κυκλοφορεί ο δολοφόνος. Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών ενώ, ταυτόχρονα, πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο και για νεότερη εξέταση ιατροδικαστή, ο οποίος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τη γυναίκα να σκότωσε ένα κριάρι που βρισκόταν στο μαντρί της, που έχει και στο παρελθόν δώσει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα