Ηράκλειο: Έφυγε και άφησε μόνα στο σπίτι τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό

Ηράκλειο: Έφυγε και άφησε μόνα στο σπίτι τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό

Σοκάρει η είδηση, ότι μια 33χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης άφησε τα τρία μικρά παιδιά της, το ένα εκ των οποίων παραπληγικό, ολομόναχα στο σπίτι για δύο ολόκληρες ημέρες, μέχρι που την εντόπισαν αστυνομικοί και την συνέλαβαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου.

Ο λόγος για μία 33χρονη, η οποία μάλλον θεωρεί φυσιολογική αυτήν την κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά ήταν σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους. Πρόκειται, όπως αναφέρει το cretalive.gr, για δύο αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας 5, 7 και 9 ετών. Το ένα παιδί, όπως προαναφέρθηκε, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και έτσι ήταν τα άλλα δύο αδερφάκια που έπρεπε να κοιτάξουν και τον εαυτό τους και αυτό. Φέρεται μάλιστα να υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες από τη γειτονιά, που αναφέρουν ότι στην προσπάθεια τους να μαγειρέψουν, τα παιδιά κόντεψαν να βάλουν άθελα τους φωτιά στο σπίτι.

Την οικογένεια επισκέφθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί την περασμένη Παρασκευή 26 Μαΐου και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την κατάσταση, με τα παιδιά να είναι μόνα στο σπίτι και τη μητέρα άφαντη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Αυτόφωρο, με την 33χρονη να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα