Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με περιοριστικούς ορούς οι δυο συλληφθέντες

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με περιοριστικούς ορούς οι δυο συλληφθέντες

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου που σόκαρε το 2012 το πανελλήνιο.
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στην πρώτη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην υπόθεση, δέχθηκαν επίμονες ερωτήσεις από τον ανακριτή σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την εμπλοκή τους στο στυγερό έγκλημα.

Και οι δύο ωστόσο, σύμφωνα με την υπεράσπισή τους, αρνήθηκαν κατηγορηματικά κάθε σχέση με το έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε μέσα από την ενδελεχή και σε βάθος έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Η μητέρα του Μάριου που στα 26 έτη του, το νήμα της ζωής του κόπηκε με βάρβαρο τρόπο, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, δήλωσε στο «Φως στο Τούνελ»: «Να πω και συλλυπητήρια στους ”κυρίους” με κάπα κεφαλαίο μέσα σε εισαγωγικά οι οποίοι όταν ήταν το δικαστήριο τότε, με πλησιάσανε τα δύο αυτά…οι δύο αυτοί κύριοι».

Αγγελική Νικολούλη : Πού συνελήφθησαν τώρα;

Βαρβάρα Θεοδωράκη: Ναι αυτοί που συνελήφθησαν και μου είπαν συλλυπητήρια, ανταποδίδω τα συλλυπητήρια.

Συνομιλίες που «καίνε»

Μέσα από την επίπονη έρευνα τόσο τις εκπομπής «Φως στο Τούνελ» αλλά και τα στοιχεία που προέκυψαν από την έκθεση του Καναδού ερευνητή που όρισε η οικογένεια του Μάριου, επαναξιολογήθηκαν και οι συνομιλίες των κατηγορουμένων με τον εγκέφαλο της υπόθεσης την περίοδο μετά τη δολοφονία και την αρπαγή του Μάριου.

Έχουν καταγραφεί συνομιλίες τους με τον «εγκέφαλο» που ζητά εναγωνίως να μάθει αν τέλειωσαν την «δουλειά» που τους είχε αναθέσει.

Εγκέφαλος : Το φτιάξατε; Κάνατε τη δουλειά;

53χρονος : Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε.

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” αποκάλυψε νέα στοιχεία και για το αυτοκίνητο ενός εκ των δύο νέων κατηγορουμένων, με το οποίο όπως προκύπτει από την έρευνα του Καναδού ερευνητή, μετέφεραν τη σορό του Μάριου στο σημείο εναπόθεσης της.

Το αυτοκίνητο αυτό κάηκε το 2021 στο σημείο όπου είχε εγκαταλειφθεί για περίπου δύο χρόνια από τον ιδιοκτήτη του στα Πετράλωνα.

«Είναι μία ευχάριστη είδηση, λέω ότι ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές…», δήλωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Οι εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ραγδαίες καθώς το «κατώφλι» του ανακριτή θα περάσουν εντός της επόμενης εβδομάδας με την ιδιότητα του κατηγορουμένου, οι δύο γιοι, του καταδικασμένου εγκεφάλου της υπόθεσης, ένας εν ενεργεία αστυνομικός και ένας σε αποστρατεία.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα