Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας έκανε δύο μήνυσεις στη γιατρό Αγγελική Καρατζά – Μία μήνυση σε δημοσιογράφο

Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας έκανε δύο μήνυσεις στη γιατρό Αγγελική Καρατζά – Μία μήνυση σε δημοσιογράφο

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Τζορτζίνας, με τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη να συνεχίζει να καταθέτει, ενώ καταθέτει και η παιδοκαρδιολόγος του νοσοκομείου του Ρίου Αγγελική Καρατζά που εξέτασε το παιδί.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στις 08:20 το πρωί της Τετάρτης (26.04.2023) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε έναν νέο γύρο ερωτήσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ξεκίνησε σήμερα την εξέταση της Αγγελικής Καρατζά με κατά μέτωπο επίθεση στη γιατρό, αρχικά ρωτώντας τη για τους τίτλους σπουδών της, εάν έχει οικογένεια.

Περίπου μία ώρα αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε δύο μηνύσεις επί τόπου.

Ο Αλέξης Κούγιας κατηγορεί τη γιατρό για ψευδή κατάθεση, διότι, όπως είπε ο ίδιος, έχοντας πάρει στα χέρια του καταθέσεις της σε αστυνομικούς, αλλά και έχοντας απομαγνητοφωνήσει συνεντεύξεις της σε εκπομπές, διαπιστώνει ότι άλλα έλεγε τότε και άλλα σήμερα στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, η μία αφορά τη συκοφαντική δυσφήμηση προς την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς όπως είπε, με αυτά που καταθέτει δείχνει ως ένοχη του ειδεχθούς εγκλήματος την κατηγορούμενη.

Επίσης, η δεύτερη μήνυση θα αφορά την συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρους του, καθώς όπως είπε την άκουσε να συνομιλεί με ένα πρόσωπο και να λέει πως ο Αλέξης Κούγιας την κατηγορεί πως σκότωσε τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η τρίτη μήνυση αφορά δημοσιογράφο της ιστοσελίδας newsit καθώς όπως πληροφορήθηκε ο κ. Κούγιας μία δημοσιογράφος έγραψε ένα ρεπορτάζ το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η κ. Αγγελική Καρατζά κατέθεσε σήμερα πως το παιδί δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα και πως οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα