Ξανθός Μάγος: Από ταχυδακτυλουργός στη φυλακή για τον βιασμό της ανήλικης ανηψιάς του - Τι λέει μέσα από τη φυλακή

Ξανθός Μάγος: Από ταχυδακτυλουργός στη φυλακή για τον βιασμό της ανήλικης ανηψιάς του - Τι λέει μέσα από τη φυλακή

Ο ξανθός μάγος όπως έγινε γνωστός από τα ταχυδακτυλουργικά του, βρέθηκε στη φυλακή, κατηγορούμενος για τον βιασμό της 16χρονης ανιψιάς του. Ο ίδιος επιμένει με δηλώσεις του, στο newsit.gr, πως είναι αθώος

Ο 78χρονος Γρηγόρης Παπαϊωάννου δηλώνει αθώος, θύμα μιας σκευωρίας που στήθηκε εναντίον του. Ο ξανθός μάγος όπως έγινε γνωστός τις δεκαετίες που εργαζόταν ως ταχυδακτυλουργός και καθήλωνε με τα τρικ του, καλείται να αντικρούσει μια σειρά από στοιχεία που τον έστειλαν στη φυλακή. Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα με απόφαση εισαγγελέα και ο ίδιος βρίσκεται ήδη στη φυλακή. Οι μέρες που ζει δεν έχουν καμία σχέση με τα χρόνια που έγινε γνωστός. Τότε οι δημόσιες εμφανίσεις του διαδέχονταν η μία την άλλη και ο ίδιος εξαργύρωνε τη δημοσιότητα με το κλείσιμο νέων συμφωνιών.

Μέχρι τη σύλληψή του, ο «ξανθός μάγος» ζούσε στη Χαλκιδική με την σύζυγο και το λιοντάρι του! Παρά τις διαμαρτυρίες φιλοζωικών οργανώσεων το είχε κρατήσει σε ειδικό χώρο και σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν από μερικά χρόνια λίγο έλειψε να σημειωθεί τραγωδία.

Το λιοντάρι του «ξανθού μάγου» κατάφερε να δραπετεύσει από το κλουβί του και εντοπίστηκε να κυκλοφορεί ελεύθερο στη παραλία της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής. Ευτυχώς για τους λουόμενους, το είχε ταΐσει μια ώρα πριν εκείνο ξεχυθεί στην παραλία, προκαλώντας πανικό.

Ο «ξανθός μάγος» έδειχνε να απολαμβάνει τη δημοσιότητα διαχρονικά. Είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάμερες και δημοσιογράφους από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, για να διηγηθεί τις ιστορίες του.

Τι λέει στο newsit.gr μέσα από τη φυλακή

«Η βαφτιστήρα μου είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρείο. Δεν είχαμε επαφές με το κορίτσι αυτό. Μόνο η γυναίκα μου όταν γιόρταζε ή είχε γενέθλια τους έστελνε δώρα. Αυτό που έκανε τώρα σε εμένα, το είχε κάνει πριν λίγα χρόνια και σε άλλον άνθρωπο. Ο πατέρας της πήγε τον έπιασε και του είπε ότι την προηγούμενη ημέρα η γυναίκα του του είπε ότι πήγε να την βιάσει, να την αγκαλιάσει και του ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην το πει παντού. Εγώ μετά έφυγα για δουλειά και παραστάσεις στην Κύπρο και δεν ξέρω τι έγινε με αυτή την ιστορία. Το ίδιο ακριβώς πάει να κάνει και με εμένα» ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα με όσα είπε στο newsit.gr… «Η βαφτιστήρα μου είχε έναν φίλο και ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά. Μια ημέρα μου, ζήτησε να της δώσω 2.000 ευρώ για να αγοράσει ναρκωτικά και της εξήγησα ότι αυτό δε μπορώ να το κάνω, είμαι 78χρονων και αν την πιάσουν θα την ρωτήσουν που βρήκε τα λεφτά και θα βρω το μπελά μου. Εκείνη μου έλεγε ότι ο φίλος της ξέρει τους πελάτες και παλιά ήταν βαποράκι, αλλά εγώ της έλεγα ότι δε μπορώ να το κάνω και να μη με ενοχλήσει ξανά.

Μίλησε με τον φίλο της και ένα βράδυ ήρθε και μου κούνησε το δάχτυλο, μου μίλησε άσχημα και μου είπε “αν δε μου δώσεις τα 2.000 ευρώ να ξέρεις ότι θα πάω στην αστυνομία, θα πω ότι μου έβαλες χάπια στο ποτό και ασελγησες επάνω μου. Της είπα να πάει στην αστυνομία και να το πει. Τελικά το έκανε, πήγε και είπε διάφορα».

Ο 78χρονος εξήγησε ότι ήθελα να βοηθήσει αλλά βρήκε τον μπελά του και ότι από την ημέρα της σύλληψής του έχει χάσει 15 κιλά. «Εγώ ούτε καπνίζω, ούτε έχω καμία σχέση με ναρκωτικά. Δεν είχα ποτέ ανάγκη από γυναίκες. Δεν είχαμε σχέσεις με την βαφτιστήρα μου, αποφασίσαμε να τους βοηθήσουμε οικονομικά και ψυχολογικά όταν μπήκε στο ψυχιατρείο και ήρθαν σε εμάς οι γονείς της, όμως βρήκαμε τον μπελά μας.

Έχω χάσει 15 κιλά από την ημέρα της σύλληψης. Στη φυλακή με προσέχουν και δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως δεν είμαι καλά ψυχολογικά και στεναχωριέμαι που με κατηγορούν για κάτι που δεν έχω κάνει. Η σύζυγος μου με στηρίζει, είμαστε 55 χρόνια μαζί και δεν της έδωσα ποτέ δικαίωμα. Ξέρει ποιος είμαι. Αυτό που θέλω είναι να βγει η αλήθεια. Ο κόσμος ξέρει τόσα χρόνια ποιος είμαι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα