Θεσσαλονίκη: Άγριο μπούλινγκ σε 14χρονη – Καταθέτουν μήνυση οι γονείς

Θεσσαλονίκη: Άγριο μπούλινγκ σε 14χρονη – Καταθέτουν μήνυση οι γονείς

Τον εφιάλτη στα χέρια των συμμαθητριών της ζούσε εντός και εκτός σχολείου μια 14χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα όχι μόνο άγριων ξυλοδαρμών, αλλά και απειλών.
Σοκάρουν οι εικόνες από το νέο περιστατικό άγριου μπούλινγκ που έρχεται στο φως, σχετικά με τον ξυλοδαρμό μίας 15χρονης μαθήτριας στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη από συνομήλικους της.

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα ανήλικο κορίτσι να αρπάζει και με τα δύο της χέρια την 15χρονη συνομήλική της από τα μαλλιά, θέλοντας να τη ρίξει κάτω. Εκείνη πέφτει στο πεζοδρόμιο με τα γόνατα, όσο δέχεται τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μια ομάδα περίπου 10-12 ανήλικων κοριτσιών έβγαλε τη 15χρονη έξω από μια πιτσαρία, όπου βρισκόταν και την οδήγησε σε άλλο σημείο, με σκοπό να της επιτεθεί η συνομήλικη της . Μάλιστα, αφού την ξυλοκόπησαν, είχαν το θράσος να ανεβάσουν το βίντεο στο TikTok.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση, καθώς είχε προηγηθεί άλλη μία τον Φεβρουάριο.

«Υπήρχαν και άλλα περιστατικά, της έκαιγαν τα μαλλιά, της έβαζαν σκουπίδια στην τσάντα. Το ίδιο θύμα δηλαδή χτυπήθηκε από μία άλλη κοπέλα της παρέας. Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου, αλλά δεν έγινε τίποτα και ακολούθησε το δεύτερο περιστατικό», δήλωσε ο Θανάσης Χατζάκος, δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης.

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στη Δευτεροβάθμια, με το σοκαριστικό βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα να διερευνάται.

Καταθέτουν μήνυση οι γονείς της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές της
H 14χρονη είναι σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση να πάει στο σχολείο και να συνεχίσει τα μαθήματά της και χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

Εντός της ημέρας οι γονείς της ανήλικης θα καταθέσουν μήνυση με σκοπό να διεξαχθεί εκτεταμένη έρευνα, αλλά και να δοθούν τα ονόματα και των υπολοίπων παιδιών – εκτός από αυτά που καταγράφονται στο βίντεο –  που έκαναν επίθεση όχι μόνο τώρα στην 14χρονη, αλλά και τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα