Λάρισα: Έχασαν σε τροχαίο το 10 μηνών παιδί τους – Το κάθισμα στη θέση του συνοδηγού και η καθυστέρηση του ΕΚΑΒ

Λάρισα: Έχασαν σε τροχαίο το 10 μηνών παιδί τους – Το κάθισμα στη θέση του συνοδηγού και η καθυστέρηση του ΕΚΑΒ

Tον Μάιο του 2022 ο Τηλέμαχος και η Παναγιώτα έχασαν σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελασσόνα το μόλις 10 μηνών αγοράκι τους. Δύο μέρες πριν ετοιμάζονταν να βαφτίσουν το βρέφος. Οδηγός του οχήματος ήταν η μητέρα, που έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος, ενώ το μωρό ήταν δεμένο στο καθισματάκι του, στη θέση του συνοδηγού.

Παρά τις εκκλήσεις της μητέρας και των διερχόμενων οδηγών το ασθενοφόρο χρειάστηκε περισσότερα από 45 λεπτά -για μια απόσταση 10 λεπτών- για να φτάσει στο σημείο που είχε γίνει το τροχαίο. Οι γονείς, ένα χρόνο μετά την τραγωδία, επιθυμούν ο θάνατος του παιδιού της να είναι ο τελευταίος και να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ στην περιοχή τους. Όπως καταγγέλουν και μετέδωσε χθες (22/3) η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ένα ασθενοφόρο εξυπηρετεί 52 χωριά!

 
Η μητέρα μάλιστα, λίγες μέρες μετά τον χαμό του αγοριού της, έστειλε email στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας για τα κενά στις υποδομές υγείας. Στο πλευρό των δύο γονιών στέκεται και ο δήμαρχος Ελασσόνας επισημαίνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν. «Πρέπει να ενισχυθεί το ΕΚΑΒ στην Ελασσόνα» λέει ο Νικόλαος Γάτσας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα