Καρναβάλια: Κλοπές, ναρκωτικά & αλκοόλ

Από το εορταστικό κλίμα των ημερών και των αποκριάτικων εκδηλώσεων, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, με κορυφαίο συμβάν ληστεία σε εφηβικό πάρτι σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό

Μεταμφιέστηκαν, προσποιήθηκαν τους καλεσμένους σε αποκριάτικο πάρτι και λήστεψαν όλους τους παρευρισκόμενους στο σπίτι.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι στην είσοδο της πολυκατοικίας και μπήκαν στο διαμέρισμα όπου έφηβοι έκαναν πάρτι. Με απειλές αλλά και χρήση βίας αφαίρεσαν από τα παιδιά συνολικά 95 ευρώ και είδη ρουχισμού.

Μετά την αποχώρηση της συμμορίας, το πάρτι τελείωσε και οι νεαροί επέστρεψαν έντρομοι στα σπίτια τους. Ο διοργανωτής ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά η ομάδα των ληστών είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Άφθονο αλκοόλ & μικροτραυματισμοί

«Ξινό» βγήκε για πολλούς καρναβαλιστές το ξέφρενο πάρτι στους δρόμους της Πάτρας. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου ξεφαντώματος, πάνω από 110 άτομα μεταφέρθηκαν στα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία της πόλης λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Από το βράδυ της Παρασκευής έως και τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, ο Ερυθρός Σταυρός παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε 555 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, λόγω μέθης ή μικροτραυματισμών, σε ιατρεία που είχαν στηθεί στο κέντρο της πόλης.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Δύο εικοσάχρονους που προσπαθούσαν να διακινήσουν ναρκωτικά σε επισκέπτες της πόλης, συνέλαβε χθες το απόγευμα η αστυνομία Πάτρας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν είκοσι χάπια, 14 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 540 ευρώ.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα