Έγκλημα στη Μύκονο: Ο Γιάννης είχε καρδιά μικρού παιδιού λέει η σύντροφός του

Έγκλημα στη Μύκονο: Ο Γιάννης είχε καρδιά μικρού παιδιού λέει η σύντροφός του

Η σύντροφος του άτυχου Γιάννη από τη Μύκονο ο οποίος έπεσε νεκρός από τα σκάγια της καραμπίνας του 34χρονου γνωστού επιχειρηματία του νησιού, σε μπαρ, τα ξημερώματα της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου έκανε δηλώσεις προκαλώντας θλίψη.

Η Χαρά, σύντροφος του 33χρονου θύματος από τη Μύκονο μίλησε στον Alpha και την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου. Με «σπασμένη» τη φωνή η κοπέλα μίλησε για τον Γιάννη και είπε ότι «είχε καρδιά μικρού παιδιού, ήταν υπέροχος»!

Μετά την τρυφερή ανάρτηση που έκανε στα social media, όπου είχε γράψει «Σ’ αγαπώ τώρα, σήμερα και για πάντα», η Χαρά είπε ότι τελευταία φορά που μίλησε με τον 33χρονο σύντροφό της ήταν την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, δύο ημέρες πριν το έγκλημα που συγκλονίζει τη Μύκονο.

«Κλείνοντας το τηλέφωνο, ο Γιάννης μού είπε σ’ αγαπώ», λέει η ίδια και συμπληρώνει ότι «είχε κάτι σαν θυμό, σαν πείσμα».

Μου είπαν ότι τσακώθηκε με την 23χρονη κοπέλα. Δράστης και θύμα είχαν πολύ καλές σχέσεις. Όλα έγιναν για μία ασήμαντη αφορμή. Ο Γιάννης δεν ήθελε να είναι άλλο στη Μύκονο, ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει μία νέα ζωή, είπε η Χαρά για να καταλήξει, λέγοντας: «Όταν μου είπαν ότι πέθανε, νόμιζα ότι μου έκανε φάρσα».

Έγκλημα στη Μύκονο: «Παγωμένο» το νησί των ανέμων

Τα στόματα στη Μύκονο παραμένουν ερμητικά κλειστά. Οι δύο άνδρες ήταν πολύ γνωστοί στο νησί. Ωστόσο, ο καβγάς για μία 23χρονη, παλιά σχέση του θύματος, έμελλε να αποδειχτεί μοιραίος.

Ο 33χρονος φέρεται να είπε κάτι στην κοπέλα και μετά να της πέταξε ένα ποτήρι με νερό. Η 23χρονη πήγε μέσα στο μπαρ και μετέφερε ό,τι συνέβη στον 33χρονο γνωστό επιχειρηματία του νησιού. Στη συνέχεια οι δύο τους καβγάδισαν και ο 34χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον Γιάννη.

Συγγενής του 34χρονου δράστη μίλησε στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. «Δεν έχουμε ακόμα επικοινωνήσει μαζί τους. Φυσικά ζητάμε συγγνώμη. Δεν ξέρουμε ακόμα γιατί έγινε ό,τι έγινε…».

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα