Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σήμερα πραγματοποιείται το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες από τον θάνατό του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σήμερα πραγματοποιείται το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες από τον θάνατό του

Σήμερα γίνεται το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στις 11:00, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, παρόντες στο μνημόσυνο θα είναι η σύζυγός του, Άννα Μαρία, τα πέντε παιδιά τους, καθώς και οι αδερφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η Ειρήνη. Πάντως, στο μνημόσυνο δεν θα υπάρξουν αφίξεις γαλαζοαίματων, όπως συνέβη και στην κηδεία. Οι προσκεκλημένοι ανέρχονται στους 250, μεταξύ αυτών πολιτικοί, συμμαθητές και φίλοι του εκλιπόντος.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα μεταβεί στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», όπου εκεί θα υποδεχτεί τους προσκεκλημένους για τον καθιερωμένο καφέ και τα συλλυπητήρια. Τα αποκαλυπτήρια του τάφου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναμένεται να γίνουν, την Κυριακή (19/02), στο Τατόι, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο κατά το τρισάγιο που θα τελεστεί εκεί.

Ισχυρά αστυνομικά μέτρα

Από νωρίς το πρωί, 300 αστυνομικοί περιφρουρούν την περιοχή ενώ, από την Παρασκευή (17/02), έχει απαγορευτεί και η στάθμευση σε κοντινά στην εκκλησία σημεία. Επίσης, η οδός Μητροπόλεως θα είναι κλειστή και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους γύρω δρόμους με τους καλεσμένους να μετακινούνται με βαν.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα