Ενέδρα σε πρόεδρο Πομάκων στην Ξάνθη - Υποψιάζομαι ανθρώπους του Ερντογάν

Ενέδρα σε πρόεδρο Πομάκων στην Ξάνθη - Υποψιάζομαι ανθρώπους του Ερντογάν

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων και διευθυντής της εφημερίδας «Ζαγάλισα», Ιμάμ Αχμέτ στην Ξάνθη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με όσα είπε ο Ιμάμ Αχμέτ, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στην Ξάνθη, έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους, που τον άφησαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Αργότερα, φτάνοντας στο σπίτι, διαπίστωσε ότι οι δράστες του είχαν πάρει μόνο τα χρήματά του και όχι τα υπόλοιπα πράγματα που είχε πάνω του. Για τον λόγο αυτό, πιστεύει ότι ενδεχομένως να μην πρόκειται για μια απλή ληστεία.

«Μου την είχαν στημένη έξω από το σπίτι μου. Ούτε και εγώ ξέρω πώς επέζησα από τις μπουνιές που έφαγα στα πλευρά και στο κεφάλι. Υποπτεύομαι τους δράστες αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μόνο το πρόσωπο του ενός είδα. Μην ξεχνάτε ότι εκδίδω την ''Ζαγάλισα'', την πιο παλιά εφημερίδα στων Πομάκων», ανέφερε ο ίδιος. 

«Υποψιάζομαι περισσότερο τους ανθρώπους του Ερντογάν που είναι παντού εδώ στη Θράκη και λιγότερο ένα τυχαίο γεγονός», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha. «Όπως προχωρούσα στον δρόμο, ένιωσα ένα δυνατό χτύπο στην πλάτη. Έπεσα κάτω και με πλάκωσαν μετά με κλωτσιές στο κεφάλι. Έχασα τις αισθήσεις…», τόνισε. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα