Πατέρας νεκρού υποσμηναγού: Δεν μπορώ να το χωνέψω - Δεν σκοτώθηκε από μόνος του

Πατέρας νεκρού υποσμηναγού: Δεν μπορώ να το χωνέψω - Δεν σκοτώθηκε από μόνος του

Ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού, συγκλόνισε με τα λόγια του. Μιλώντας για τον θάνατο του παιδιού, του, είπε πως «για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα».

Βαρύ το πένθος στα Δολιανά Αρκαδίας, το χωριό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες μετά την πτώση του μαχητικού Phantom F4 το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

«Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα» δήλωσε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News, o πατέρας του 29χρονου, Κώστας Τουρούτσικας, συμπληρώνοντας πως «δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος».

«Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δεν βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε» πρόσθεσε ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου, τονίζοντας: «Εμένα με σκοτώνει το αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί, να κάνει μια προσπάθεια. Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε ντε τε χρόνο. Δεν μπορώ να το χωνέψω».

Όταν ο 29χρονος υποσμηναγός είχε πετάξει πάνω από το χωριό του

Ήταν μόλις πριν από μερικούς μήνες, το καλοκαίρι του 2022, όταν ο Μάριος είχε πετάξει για πρώτη φορά πάνω από το χωριό του, ικανοποιώντας την σχετική παράκληση του πατέρα του που ήθελε να τον δει να κάνει ελιγμούς κοντά στο σπίτι τους.

Ο Κώστας Τουρούτσικας είχε τραβήξει με βίντεο τον γιο του να πετάει με το μαχητικό αεροσκάφος. «Πάντα τον παρακαλούσα, του έλεγα ‘έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι να σε δω, σαν πατέρας’. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο στις 8:30, μου λέει ‘9.05 θα είσαι στο τάδε σημείο’. Πήγα και πέρασαν με κάποιον άλλον συνάδελφο. Ήταν τόσο μεγάλη η ευχαρίστησή μου, λέω θεέ μου ολοκληρώθηκα», δήλωσε ο πατέρας του νεκρού συγκυβερνήτη στην εκπομπή LiveNews, κατά την οποία προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα