Μάνος Δασκαλάκης: Διαψεύδει τις φήμες περί αρραβώνα και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη - Η ανακοίνωση

Μάνος Δασκαλάκης: Διαψεύδει τις φήμες περί αρραβώνα και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη - Η ανακοίνωση

Ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί και να ετοιμάζεται να γίνει πατέρας μέσω ανακοίνωσης των δικηγόρων του. 
Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα αναφέρει ότι κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις όσον αφορά την προσωπική του ζωή και διαμηνύει πως θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαψεύδουμε την «είδηση» που αναπαρήγαγαν σήμερα πολλά Μέσα, περί του ότι ο εντολέας μας κος. Εμμανουήλ Δασκαλάκης δήθεν έχει συνάψει νέα σχέση, και ότι δήθεν αρραβωνιάστηκε.

Αυτοί που επιχειρούν να δημιουργήσουν αυτές τις εσφαλμένες εντυπώσεις, ιδίως μέσω «συνεντεύξεων» φερόμενων ως «φίλων της οικογένειας», και μάλιστα την παραμονή της κατάθεσης του κ. Δασκαλάκη στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως υποστηρίζων την κατηγορία σε μια υπόθεση με σοβαρότατα αδικήματα, θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες αρχές.


Το κατά τα άλλα σεβαστό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις της επίδικης υπόθεσης, ας περιοριστεί στα τεκταινόμενα εντός της δικαστικής αίθουσας, χωρίς διολισθήσεις σε κιτρινισμούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα