Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Αδέρφια κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Αδέρφια κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ζάκυνθο καθώς δυο αδέρφια 55 και 43 ετών που έμεναν σε ένα λυόμενο σπίτι κάηκαν ζωντανά όταν το θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσαν, πιθανότατα βραχυκύκλωσε και προκάλεσε την φωτιά.

Πέντε το πρωί. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε μονοκατοικία επί της οδού Μπάφη στη Ζάκυνθο.

Ανάστατοι γείτονες προσπαθούν να καλέσουν την πυροσβεστική και την αστυνομία όμως η κακοκαιρία που εχει χτυπήσει το νησί δυσκολεύει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Οι κορδέλες έξω από το σπίτι μαρτυρούν την ασύλληπτη τραγωδία. Τα δύο αδέλφια, 55 και 43 ετών, που έμεναν μαζί στο λυόμενο , βρήκαν τραγικό θάνατο.

Η πυροσβεστική τους εντόπισε απανθρακωμένους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία όλα ξεκίνησαν όταν τα δυο αδέρφια προσπάθησαν να ζεσταθούν με κάποιοι θερμαντικό σώμα που πιθανότητα βραχυκύκλωσε. Σύμφωνα με τους γείτονες οι εκρήξεις ήταν τόσο έντονες που σήκωσαν την γειτονιά στο πόδι.

Την οικογενειακή τραγωδία δεν γνωρίζει η κατάκοιτη μητέρα των δυο αδερφών. Σύμφωνα με συγγενή που μίλησε στο Mega προσπαθούν να την προστατέψουν από αυτή την σοκαριστική είδηση.

«H μητέρα τους είναι κατάκοιτη, 80 χρονών γυναίκα με πολλά προβλήματα υγείας και δεν της το έχουμε πει ακόμα μόνο με γιατρό. Σε αυτούς τους ανθρώπους σε αυτή την ηλικία που είναι δεν μπορείς να τους πεις έφυγαν τα παιδιά σου και εσύ ζεις» είπε συγγενής των θυμάτων στο Live News.

Διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα