Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαλένα και Ίριδα δεν πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο λένε οι ιατροδικαστές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαλένα και Ίριδα δεν πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο λένε οι ιατροδικαστές

Μαραθώνια και επεισοδιακή ήταν η σημερινή απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, μετά το αίτημα που κατέθεσε η ίδια για εξαίρεση της ανακρίτριας από την υπόθεση.

Η βασική υπερασπιστική γραμμή του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια είναι ότι τα παιδιά έπασχαν από κάποιο μη καταγεγραμμένο σύνδρομο, από το οποίο και κατέληξαν.

Αυτό το ενδεχόμενο ωστόσο δεν στηρίζεται από τους ιατροδικαστές που έχουν κάνει την έρευνα για την υπόθεση καθώς και από συναδέλφους τους, οι οποίοι λένε πως οι γονιδιακές έρευνες που έχουν γίνει για κληρονομικά σύνδρομα, τόσο στα δύο μικρότερα παιδιά όσο και στην Τζωρτζίνα, δεν έχουν δείξει κάτι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, εξετάστηκαν οι δύο βασικές αιτίες αιφνίδιων θανάτων, τα καρδιακά και τα αναπνευστικά σύνδρομα, τα οποία και αποκλείστηκαν για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Όσο για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε άλλα ζωτικά όργανα, αυτά είναι απότοκα του κεντρικού μηχανισμού θανάτου και από μόνα τους δεν προκαλούν αιφνίδιους θανάτους.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα