Υπόθεση Καρολάιν: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Νέα διάσταση στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν που συντάραξε το πανελλήνιο, δίνουν δηλώσεις του πατέρα της.
«Ξέρω γιατί την σκότωσε»

Ενάμιση μήνα πριν από την έναρξη της δευτεροβάθμιας δίκης για τη δολοφονία της κόρης του, Καρολάιν, ο Ντέιβιντ Κράουτς, οργισμένος, ξεσπά κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Τον Φεβρουάριο ο δολοφόνος θα πάει στο δικαστήριο για να προσπαθήσει να μειώσει τη ποινή του. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από τη φυλακή. Ποτέ. Αυτό αισθάνομαι εγώ, αλλά είμαι ο πατέρας της Καρολάιν».

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας προχωρά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη. Λέει ότι γνωρίζει γιατί δολοφονήθηκε το παιδί του.

«Θα σας πω γιατί. Ξέρω ακριβώς γιατί. Γνωρίζετε ότι εμπλεκόταν σε μία συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι χρειαζόταν ένα πιλότο ελικοπτέρου να μεταφέρει ναρκωτικά».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε θέατρο για 37 ημέρες μέχρι να ομολογήσει. Έλεγε ότι εισέβαλαν ληστές στο σπίτι τους και σκότωσαν τη γυναίκα του.

Τώρα, ο πατέρας της δολοφονημένης νεαρής μητέρας υποστηρίζει ότι έλαβε ένα γράμμα από τον πρώην γαμπρό του που του τα εξηγούσε όλα, το οποίο ήταν δακτυλογραφημένο και γραμμένο στα αγγλικά, με το περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να το διαψεύδει.

«Εκείνοι του είπαν ότι ‘δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό’. ‘Αν με αφήσει θα είναι εντάξει’, είπε. ‘Αν σε αφήσει, θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το γνωρίζει και μία ημέρα θα μιλήσει, άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε’ είπαν. Κι εκείνος απάντησε ‘δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό’. Έτσι, στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος».

Οι γονείς της Καρολάιν εξακολουθούν να βλέπουν το παιδί τους μέσα από τα μάτια της εγγονής τους, της Λυδίας, η οποία βρίσκεται στις Φιλιππίνες με την οικογένεια της της και της γιαγιά της.

Στις 17 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο για τη διεκδίκηση από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου της κηδεμονίας της μικρής Λυδίας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα