Πισπιρίγκου: Νέα αναβολή για την απολογία της

Πισπιρίγκου: Νέα αναβολή για την απολογία της

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχτηκε σήμερα η προγραμματισμένη απολογία στην ανακρίτρια, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η προφυλακισμένη μητέρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια με σκυμμένο το κεφάλι, μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας αλλά τελικά δεν απολογήθηκε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στην ανακρίτρια νωρίς το πρωί για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Εμφανώς αδυνατισμένη, με το κεφάλι σκυμμένο.

Τελικά δεν απολογήθηκε ούτε αυτή τη φορά… καθώς ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας ζήτησε την εξαίρεση της ανακρίτριας κάνοντας λόγο για μεροληψία σε βάρος της πελάτισσάς του.

Είχε προηγηθεί το αίτημα του συνηγόρου για νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ιατροδικαστές, η Ουρανία Δημακοπούλου, η Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.

«Πόλεμος» ιατροδικαστών

Η πλευρά της 34χρονης κατηγορούμενης επικαλείται συνεχώς τους 3 ιατροδικαστές που όπως υποστηρίζει έχουν καταφέρει να αποδομήσουν το κοινό πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα.

Η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή livenews φαίνεται πως έκανε στροφή 180 μοιρών.

«Η βιβλιογραφία είναι κάθετη, αφού δεν υπάρχουν ευρήματα, υπάρχει το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου των βρεφών που συμβαίνει ακριβώς στην ηλικία της Ίριδας» δηλώνει σήμερα η ιατροδικαστής, Ουρανία Δημακοπούλου.

Πριν από λίγο διάστημα, ωστόσο, μιλούσε για αργό και βασανιστικό θάνατο της μικρής ‘Ιριδας.

«Δεν μιλάμε για έναν ακαριαίο θάνατο. Μιλάμε για βασανιστικό. Ο ασφυκτικός μηχανισμός χρειάζεται τρία με 5 λεπτά.»

«Το σενάριο της αφαιρέσεως της ζωής της Μαρίας Ελένης και της Ίριδος με ασφυκτικό θάνατο κατέρρευσε. Είναι κατηγορηματικοί οι ιατροδικαστές ότι η γνωμοδότηση των Καρακούκη Καλόγρια που βασίζετε σε φωτογραφίες και στην παθολογική εξέταση τη συμπληρωματική ενός Ευτυχιάδη κατέρρευσε» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας.

Τόσο οι κύριοι Καρακούκης και Καλόγρηας όσο και άλλοι ιατροδικαστές χαρακτηρίζουν το κοινό πόρισμα αδιάσειστο. Μάλιστα ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή σε βάρος του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της 34χρονης.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα