Κιβωτός του Κόσμου: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγουν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Στην αντεπίθεση αναμένεται να περάσουν από αύριο Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», όπως έχει προαναγγείλει ο εκ των συνηγόρων τους, Θρασύβουλος Κονταξής.

Εβδομάδα εξελίξεων για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι αυτή που ανοίγει αύριο.

Την ώρα που οι ελεγκτικές Αρχές εξετάζουν από τη μία τις καταγγελίες για κακοποιήσεις και από την άλλη τα οικονομικά, τόσο της Οργάνωσης, όσο και των ιδρυτών της, ο πατέρας Αντώνιος, δια των δικηγόρων του, πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας ευθέως την κυβέρνηση αλλά και την Εκκλησία της Ελλάδας για την στάση τους στην υπόθεση.

Πηγαίνουν στον Άρειο Πάγο
Αύριο Δευτέρα, οι νομικοί παραστάτες του ζεύγους θα επισκεφτούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα όσα γίνονται εις βάρος τους και να ζητήσουν την παρέμβασή του στις παρανομίες, όπως λένε, που έχουν γίνει.

Μία από αυτές, είναι το άλλαγμα των κλειδαριών από το σπίτι του Κολωνού, όπου έμενε το ζεύγος των ιδρυτών της «Κιβωτού», με πρωτοβουλία του νέου ΔΣ της Οργάνωσης και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, που είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους, μαζί με το ανήλικο παιδί τους, να περάσουν το βράδυ στο αυτοκίνητό τους, όπως είπαν οι δικηγόροι τους.

Μάλιστα, έχουν προαναγγείλει μηνύσεις προς τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και για παράβαση καθήκοντος.

Κιβωτός του Κόσμου: Τα απειλητικά μηνύματα και τα φαρμακερά βέλη σε κυβέρνηση και Εκκλησία

Νοίκιασαν σπίτι
Όπως αποκάλυψε εχθές το MEGA, το ζευγάρι φαίνεται πως ήδη έχει νοικιάσει σπίτι στο οποίο έχει εγκατασταθεί.

Μάλιστα, δίπλα στο καινούργιο τους σπίτι, έχουν αγοράσει και μια αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους τα οποία βρίσκονται στο σπίτι στον Κολωνό, μια ενέργεια που θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το νέο ΔΣ της Οργάνωσης.

Κιβωτός του Κόσμου: Ψάχνουν offshore και καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα