Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η βρεφονηπιοκόμος που κατηγορείται για κακοποίηση

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η βρεφονηπιοκόμος που κατηγορείται για κακοποίηση

Συνελήφθη μια 47χρονη βρεφονηπιοκόμος στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας σε μικρά παιδιά στον παιδικό σταθμό, όπου εργάζεται.

Εμβρόντητη έμεινε η μητέρα ενός βρέφους μόλις 16 μηνών, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας αστυνομικός από το τμήμα ανηλίκων της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

«Είχα μία κλήση από το Τμήμα Ανηλίκων, που μου είπαν ότι είχαν μία καταγγελία ότι η κόρη μου κακοποιήθηκε από την κυρία της. Μου είπαν να πάρω το παιδί και να πάω για ιατροδικαστική εξέταση. Είχε μία μελανιά στο πόδι της και πάνω στη μελανιά μία γρατζουνιά. Κάναμε μήνυση εναντίον της δασκάλας και κατά παντός υπευθύνου», δήλωσε η μητέρα του βρέφους.

Ο άνθρωπος που ξετύλιξε το κουβάρι για ότι συνέβαινε στο νηπιαγωγείο της Θεσσαλονίκης ήταν ένας συνάδελφος της 47χρονης βρεφονηπιοκόμου. Εκείνος την κατήγγειλε όταν διαπίστωσε την άσχημη συμπεριφορά της αλλά εντόπισε και τους μώλωπες στο σώμα των μικρών παιδιών.

«Εμένα με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο, εγώ στην αρχή δεν το πίστεψα. Μετά πείστηκα, πήρα τη γυναίκα μου, κατέβηκε με το παιδί κάτω, εκεί έγινε η εξέταση, μας είπαν ότι κάποια παιδάκια είχαν μώλωπες. Στο δικό μας το παιδί λέει ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο», είπε ο πατέρας του βρέφους.

Κάποιοι γονείς, είχαν προβληματιστεί με την απροθυμία των παιδιών τους να πάνε στον παιδικό σταθμό την τελευταία εβδομάδα, από τη στιγμή, δηλαδή, που η 47χρονη βρεφονηπιοκόμος εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

«Τη σήκωνα το πρωί για να την ντύσω. Μου κρυβόταν μέσα στις κουβέρτες, με έσπρωχνε, δεν ήθελε να πάει. Πριν από αυτή την εβδομάδα έκανε σαν τρελό να πάει στον παιδικό. Ξυπνούσε ευχάριστα, το έντυνα, για πότε έτρωγε, έφευγε…», είπε η μητέρα του παιδιού.

Η 47χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκων, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα σκευωρίας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα