Καλλιθέα: Ποινική δίωξη στον 46χρονο πυγμάχο για το θάνατο του 76χρονου ψαρά

Καλλιθέα: Ποινική δίωξη στον 46χρονο πυγμάχο για το θάνατο του 76χρονου ψαρά

Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών στον 46χρονο πυγμάχο που γρονθοκόπησε 76χρονο ψαρά στην Μαρίνα της Καλλιθέας χθες το πρωί με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Τι ερευνούν οι Αρχές
Η έρευνα των Αρχών όπως ανέφεραν νωρίτερα οι πληροφορίες στρεφόταν στο ενδεχόμενο να είχαν τσακωθεί και στο παρελθόν πριν ο 46χρονος δώσει το μοιραίο χτύπημα στον ηλικιωμένο στην Μαρίνα της Καλλιθέας.

Ο πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών που που φέρεται να σκότωσε με μια γροθιά 76χρονο στη Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση στην Καλλιθέα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν κατάλαβε τις συνέπειες των πράξεων του, εξού και έφυγε μετά τον καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες είχαν διαπληκτιστεί και στο παρελθόν για τον ίδιο ίδιο λόγο και φαίνεται πως η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει σχετικές μαρτυρίες. Ο 46χρονος πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών χτύπησε τον 76χρονο για ασήμαντη αφορμή, με αφορμή ο δεύτερος λίγη ώρα μετά τις γροθιές που δέχθηκε να καταλήξει.

Το ψάρεμα
Αιτία για τον διαπληκτισμό των δύο αντρών που είχε μοιραία κατάληξη για τον 76χρονο ερασιτέχνη ψαρά ήταν το… ψάρεμα. Το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματός του ηλικιωμένου ακούμπησε τον 48χρονο την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα. Ο άνδρας εκνευρισμένος βγήκε από το νερό, ζήτησε τον λόγο από τον ψαρά.

Οι δυο τους λογομάχησαν, με τον 48χρονο, που είναι όμως πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την δύναμη του, να γρονθοκοπεί τον 76χρονο.

Ο 76χρονος πέθανε λίγη ώρα αργότερα
Ο 48χρονος έφυγε από το σημείο και ο 76χρονος πέθανε λίγα λεπτά μετά από έμφραγμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι Αρχές αναζήτησαν τον δράστη, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε κοντινό σημείο, σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον άνδρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα