Σεπόλια: Προφυλακιστέος ο 36χρονος υπάλληλος του Μεταξά για βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Προφυλακιστέος ο 36χρονος υπάλληλος του Μεταξά για βιασμό της 12χρονης

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα ο τρίτος άνδρας που κατηγορείται ότι βρέθηκε σεξουαλικά με το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια. Πρόκειται για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά ο οποίος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα.


Τέθηκε σε διαθεσιμότητα
Όταν έγινε γνωστή η εμπλοκή του στην υπόθεση, ο διοικητικός υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Σήμερα, τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με  βούλευμα αποφάσισαν την προφυλάκισή του αίροντας τη διαφωνία που είχε προκύψει μετά την απολογία του, υπέρ του εισαγγελέα ο οποίος εισηγήθηκε την προφυλάκιση.

Τέταρτη κατάθεση
Την τέταρτη κατά σειρά συμπληρωματική κατάθεση αναμένεται να δώσει τις επόμενες ημέρες το 12χρονο κορίτσι που επί μήνες ζούσε την απόλυτη φρίκη.

Το παιδί θα καταθέσει σε ειδικό παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ και θα κληθεί να αναγνωρίσει μέσα από φωτογραφίες που θα της υποδείξουν οι αστυνομικοί τούς άντρες βρέθηκαν μαζί της.

Τότε και μόνο τότε η ανακρίτρια αναμένεται να εκδώσει τα νέα εντάλματά, αφού η κατάθεση του παιδιού αποτελεί σφραγίδα για τις συλλήψεις που θα ακολουθήσουν. Τρία άτομα από αυτά που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις Αρχές, είχαν συναντήσει την ανήλικη, χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός να ανέβει περισσότερο.

«Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη»
«Το απόστημα έσπασε, οι σπείρες της φρίκης εξαρθρώνονται» τόνισε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο υπουργικό συμβούλιο.

«Αποτρόπαια εγκλήματα εξιχνιάζονται σε πείσμα όσων χυδαίων βάζουν πολιτικό πρόσημο σε ανατριχιαστικές πράξεις. Όλοι όσοι πρέπει να λογοδοτήσουν, θα λογοδοτήσουν. Είναι ντροπή».

Ακόμη ένας άντρας παρουσιάστηκε χθες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Ο 39χρονος, ισχυρίστηκε ότι συνομιλούσε στις αρχές Αυγούστου με ένα κορίτσι που προσομοιάζει στην 12χρονη.

Ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα