Φως στο Τούνελ: Μυστήριο με το στυγερό έγκλημα του 75χρονου συνταξιούχου στη Ρόδο

Φως στο Τούνελ: Μυστήριο με το στυγερό έγκλημα του 75χρονου συνταξιούχου στη Ρόδο

Τα «φώτα» του άναψε για 28η τηλεοπτική χρονιά το «Τούνελ» και υποδέχτηκε τους τηλεθεατές του με μία σειρά από αποκαλύψεις για θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.
Πιστή στην έρευνα όπως πάντα, η Αγγελική Νικολούλη, ταξίδεψε τους τηλεθεατές στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, όπου ένα μεσημέρι του Ιουνίου εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ. Ένα στυγερό έγκλημα σε βάρος του οικογενειάρχη Γιώργου Καρυώτη.

Ο φιλήσυχος συνταξιούχος λιμενεργάτης και πατέρας τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Ιουνίου.

Ο ιατροδικαστής τοποθετεί τον χρόνο θανάτου έως ένα 24ωρο νωρίτερα, ενώ το ενδεχόμενο της ληστείας δείχνει να έχει αποκλειστεί. Το «Τούνελ» κατάφερε να εντοπίσει και να μιλήσει με μάρτυρα «κλειδί» της υπόθεσης.

Η Αστυνομία αναλύει πλήθος από βιντεοληπτικά υλικά από την περιοχή, που τα αντιπαραβάλει με καταθέσεις ατόμων που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Αρχών, χωρίς να συμπίπτουν απόλυτα τα στοιχεία μεταξύ τους και σε όλες τις περιπτώσεις.

Το «Τούνελ» θα συνεχίσει την βαθιά του έρευνα για την δολοφονία μέχρι να φωτιστεί πλήρως, όπως και για πολλές άλλες υποθέσεις που ζητούν την λύση τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα