Αιγάλεω: Μυστήριο παραμένει η υπόθεση αρπαγής 8 μηνών βρέφους

Αιγάλεω: Μυστήριο παραμένει η υπόθεση αρπαγής 8 μηνών βρέφους

Μυστήριο παραμένει η υπόθεση αρπαγής 8 μηνών βρέφους στο Αιγάλεω.
Φως στη περίεργη υπόθεση της αρπαγής ενός μωρού από το σπίτι του στο Αιγάλεω και τη πιθανή του παράνομη υιοθεσία μέσω δύο ανδρών που το πήραν από τη μητέρα του καλείται να ρίξει η έρευνα των Αρχών.

Σήμερα την πόρτα της ανακρίτρια πέρασε η μητέρα του βρέφους, η οποία περιέγραψε πως οι δύο άντρες πήραν το μωρό της από το σπίτι.

«Του ζήτησα να κρατήσει το μωρό για να κάνω ένα μπάνιο. Όταν ήμουν μέσα μου είπε θα κατέβω να πάρω τσιγάρα. Όταν βγήκα από το μπάνιο νόμιζα ότι το μωρό κοιμάται στο πάρκο του. Δεν κατάλαβα ότι έλειπε».

Όπως περιγράφει η μητέρα, κατάλαβε ότι το παιδί της δεν ήταν σπίτι όταν της τηλεφώνησε ο ένας εκ των δύο ανδρών και λέγοντάς της ότι η αστυνομία τον έπιασε με το παιδί στα χέρια του.

«Ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο και μου λέει με έπιασε η αστυνομία με το μικρό. Ποιο παιδί του λέω; Πρέπει να άκουσε και η αστυνομικός που φώναζα και του έλεγα να φέρει το παιδί πίσω».

Οι δύο συλληφθέντες, 30 και 33 ετών που κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Όταν όμως οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας του Αιγάλεω, άλλαξαν τα λεγόμενα τους και υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ.

«Τον εμπιστευόμουν. Τον έναν από τους δύο τον εμπιστευόμουν τόσο πολύ, που δεν πιστεύω ότι ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο. Γιατί πέρναγε χρόνο με το παιδί. Αν ήθελε να κάνει τέτοιο κακό στο παιδί, γιατί δεν το έκανε νωρίτερα, αφού το έβλεπε συχνά;», είπε η μητέρα.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σημαντική θεωρούν τη μαρτυρία της μητέρας, που έχει άλλα πέντε παιδιά. Στο μεταξύ αναζητείται και ο πατέρας του παιδιού που ζει σε άλλη πόλη.

Το βρέφος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα