Τέλος Ιουνίου θα πέσει φως στο θρίλερ της Πάτρας – Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας

Τέλος Ιουνίου θα πέσει φως στο θρίλερ της Πάτρας – Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στο θέμα του θανάτου των 3 παιδιών από την Πάτρα. Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σε λίγες ημέρες θα βγουν τα πορίσματα για τον θάνατο και της Μαλένας και της Ίριδας
Πλησιάζει η ώρα για τον επίλογο στο θρίλερ της Πάτρας που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα!
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν τελειώσει τα πάντα στην έρευνα για το θάνατο των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

«Ολοκληρώνεται η έρευνα. Θα παραδοθούν τα πορίσματα για τον θάνατο της Ίριδας θα αποδοθεί σε ασφυκτική ενέργεια σε δολοφονική ενέργεια διά ασφυξίας. Μεγαλύτερες δυσχέρειες παρουσιάζει η έρευνα της Μαλένας διότι δεν υπάρχουν πλέον ζωτικά όργανα όπως ο εγκέφαλος για να δείξει ασφυξία και εκεί εκτιμάται ότι θα αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια πάλι με ασφυκτικό θάνατο», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Πάτρα: Η ώρα της αλήθειας
Τις αμέσως επόμενες ημέρες, τα πορίσματα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογριά, για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας θα δώσεις τις απαντήσεις.

«Εγώ θεωρώ ότι εφόσον δεν έχουν προκύψει ιστοπαθολογικά ευρήματα τα οποία να αναδεικνύουν κάποιο παθολογικό αίτιο θανάτου, θεωρώ ότι οι δύο θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας θα αποδοθούν σε ανθρωποκτονία», δήλωσε μιλώντας στο LIVE NEWS, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί στο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα φτάσουν στα χέρια των δύο έμπειρων ιατροδικαστών Καλογριά και Καρακούκη, το αργότερο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει ανιχνευτεί καμία τοξική ουσία στους ιστούς των δύο παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τοξικός παράγοντας στους μηχανισμούς θανάτων.

«Δεν υπάρχει πλέον καμία μα καμία αμφιβολία ότι τοξικολογικά τα δύο πρώτα παιδιά ήταν καθαρά. ήταν και οι αρχικές τους εξετάσεις καθαρές και αυτό το είχαμε εντοπίσει πολύ πολύ έγκαιρα», τόνισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Στην Πάτρα το Ανθρωποκτονιών
Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται επίσης, να μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα, προκειμένου να λάβει καταθέσεις για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας.

Μέχρι την Παρασκευή, δεν αποκλείεται να έχει καταθέσει και η Αγγελική Τζιόλα, η ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία στο 6 μηνών βρέφος και η οποία θα φωτίσει τις συνθήκες θανάτου.

Δέκα άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον θα κληθούν άμεσα να καταθέσουν, μεταξύ αυτών ο πατέρας των τριών παιδιών αλλά και η αδελφή της 33χρονης προφυλακισμένης, η οποία βρισκόταν στο διαμέρισμα της στην Πάτρα την ημέρα που έχασε τη ζωή της η μικρή Ίριδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα