Πύργος: Αγωνία για τον Θύμιο - Ήταν προχθές το βράδυ στον ΗΣΑΠ, είπε ο πρόεδρος του Silver Alert

Πύργος: Αγωνία για τον Θύμιο - Ήταν προχθές το βράδυ στον ΗΣΑΠ, είπε ο πρόεδρος του Silver Alert

Ο Θύμιος ήταν προχθές το βράδυ στον ΗΣΑΠ. Ενεργοποιηθήκαμε αμέσως, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Silver Alert.

Σύμφωνα με το άρθρο στο newsbomb.gr συνεχίζεται η αγωνία για τον 40χρονο Θύμιο Μπουγά από τον Πύργο, ο οποίος αγνοείται για δεύτερη εβδομάδα. Ο Γεράσιμος Κουρούκλης, πρόεδρος και διοικητής Silver Alert, ανέφερε το πρωί του Σαββάτου ότι η τελευταία θέαση του 40χρονου ήταν στον ΗΣΑΠ του Πειραιά.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν προχθές το βράδυ στον ΗΣΑΠ. Ενεργοποιηθήκαμε αμέσως, σπεύσαμε όλοι μαζί γύρω από τον ΗΣΑΠ Πειραιώς αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τον βρούμε».

«Ο Θύμιος είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος, αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία. Για κάποιους ήταν ανεπιθύμητος στην περιοχή εκείνη», ανέφερε στην τηλεόραση του MEGA.

Όπως είπε ο κ. Κουρούκλης, «90 συμπολίτες μας βρίσκονται στον Πειραιά και τον αναζητούν και το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή».

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι από την υπηρεσία «ετοιμάζεται ήδη δικογραφία κατά παντός υπευθύνου. Θα ενάγουμε οποιονδήποτε μπορεί να εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία. Θα πάμε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα