Πάτρα: Η οικογένεια της Ρούλας ζήτησε τον Αλέξη Κούγια για δικηγόρο

Πάτρα: Η οικογένεια της Ρούλας ζήτησε τον Αλέξη Κούγια για δικηγόρο

Με τις νέες εξελίξεις γύρω από τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου να βρίσκονται στην κορυφή της επικαιρότητας, μια νέα πληροφορία ήρθε στο φως σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο πατριός της 33χρονης φέρεται να ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπόθεση.

Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η 33χρονη έψαχνε κι άλλον δικηγόρο, καθώς αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο πατριός της απευθύνθηκε στον Κούγια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απάντηση που έλαβε από τον γνωστό δικηγόρο είναι ότι προτού αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία.

Μία δήλωσή του ποινοκολόγου - πριν την προφυλάκισή της Ρούλας, ήταν εκείνο που ώθησε την κατηγορούμενη να επιλέξει τον κ. Κούγια.

 
Η δήλωση αφορούσε τις εξελίξεις που ακολουθησαν σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της Μαλένας - ότι δηλαδή είναι δύσκολο να καταδικαστεί ένας άνθρωπος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, αποτυπώματα,DNA ή αυτόπτες μάρτυρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα