Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις; είπε η συμβολαιογράφος στην σπιτονοικοκυρά για τον Δασκαλάκη

Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις; είπε η συμβολαιογράφος στην σπιτονοικοκυρά για τον Δασκαλάκη

Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις; ήταν η αυθόρμητη ερώτηση της συμβολαιογράφου, για να λάβει την απάντηση πως δεν τον εμπιστευόταν ιδιαίτερα, αλλά δεν είχε καμιά επιλογή και το να τον ορίσει πληρεξούσιο ήταν γι’ αυτήν μονόδρομος.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα για το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη, στον Μάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Mega και με όσα είπε η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιο, ήταν το 2017 όταν η Ευγενία Κούτρα, η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, εισήχθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Τα προβλήματα λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας είχαν αρχίσει να κάνουν έντονα την εμφάνισή τους. Η Ευγενία Κούτρα είχε χάσει ήδη τον άνδρα της και διέμενε μόνη στον δεύτερο όροφο του οικήματος της οδού Μπιζανίου 27. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου και νοσηλεύτηκε στην Παθολογική Κλινική, στο ισόγειο της διόροφης κατοικίας διέμενε πλέον η οικογένεια Δασκαλάκη.

Ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, η Ευγενία Κούτρα ζήτησε από τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρουν έναν συμβολαιογράφο. Πράγματι βρήκαν μια συμβολαιογράφο που μετέβη στο νοσηλευτήριο και συναντήθηκε με την σπιτονοικοκυρά.

Η 66χρονη γυναίκα τής ζήτησε να συντάξει ένα πληρεξούσιο, καθώς όπως αποκάλυψε λόγω της κατάστασής της δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Αμέσως η συμβολαιογράφος ρώτησε γιατί ήθελε να έχει ως πληρεξούσιό της τον Μάνο Δασκαλάκη και δεν αναλάμβανε κάποιος από τους συγγενείς της τις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Όπως υποστήριξε η Ευγενία Κούτρα δεν είχε στενούς συγγενείς και όσοι υπήρχαν δε διατηρούσε καμιά σχέση μαζί τους.

«Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις;» ήταν η αυθόρμητη ερώτηση της συμβολαιογράφου, για να λάβει την απάντηση πως δεν τον εμπιστευόταν ιδιαίτερα, αλλά δεν είχε καμιά επιλογή και το να τον ορίσει πληρεξούσιο ήταν γι’ αυτήν μονόδρομος.

Η συμβολαιογράφος είπε πως στο πληρεξούσιο είχε συμπεριλάβει τη δυνατότητα του Μάνου Δασκαλάκη να εισπράττει τη σύνταξή της και να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της έναντι κοινοφελών οργανισμών, χωρίς να έχει άλλη δυνατότητα, αγοροπωλησιών κλπ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα