Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο 19χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο 19χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Πρωταθλητής αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν  ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στη Νέα Ιωνία, στην οδό Καποδιστρίου

Το αυτοκίνητό που οδηγούσε ο 19χρονος  Κωνσταντίνος Τακιδέλλης μετατράπηκε σε άμορφη μάζα . 

Άγνωστο πως ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του τη στιγμή που οδηγούσε στη Λεωφόρο Κύμης. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν μαζί του ακόμη ένας νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. 

Η Πυροσβεστική έφτασε αρκετά γρήγορα στο σημείο, όμως ο άτυχος νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Το 2021 κατέκτησε σε ηλικία 18 ετών τον τίτλο του πρωταθλητή στον θεσμό EKO Racing Dirt Games, ενώ κορυφαία διάκριση για εκείνον ήταν η επιλογή του από την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον θεσμό FIA Rally Star.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον 19χρονο μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του, καθώς έδειχνε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η οικογένειά του ασχολείται εδώ δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου. Οι αγώνες ήταν η μεγάλη αγάπη του αδικοχαμένου Κώστα αλλά και του πατέρα του.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον 19χρονο Κώστα. «Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….» ανέφεραν το μήνυμά τους, συνοδεύοντάς το από μια φωτογραφία του 19χρονου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα