Πάτρα: Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα - Το σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τι κατάσχεσε η Αστυνομία

Πάτρα: Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα - Το σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τι κατάσχεσε η Αστυνομία

Αίσθηση προκάλεσε ένα  σημείωμα, γραμμένο σε γάζα το οποίο βρέθηκε στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κρατείται στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα και θα βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα τη Δευτέρα. 

Ωστόσο το σημείωμα που βρέθηκε γραμμένο σε γάζα στην πόρτα του σπιτιού που έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου προκαλεί ερωτηματικά 

«Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω»

Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τι ζήτησε η εισαγγελέας - Άνοιξε η αδελφή της. Με τι εκνευρίστηκε

Έρευνα είναι σε εξέλιξη αυτή στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκηγια την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αχαΐας, έφτασαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου μαζί με την Αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα που άνοιξε το σπίτι. Από  μέσα έβγαλαν ένα κλουβί, με ένα καναρίνι και κάποιες σακούλες

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κάποια αντικείμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, η Εισαγγελέας ζήτησε τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τον έλεγχο όλων των χώρων του σπιτιού αλλά και τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της 33χρονης αλλά και το κινητό αναζητώντας ψηφιακά πειστήρια που αφορούν την ποινική δίωξη η οποία έχει ασκηθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου, έτσι ώστε στη συνέχεια να εξεταστούν από ειδικούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του OPEN ανέφερε ότι οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν και κατάσχεσαν συνταγογραφημένα ψυχοφάρμακα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί σε πιο μέλος της οικογένειας ανήκουν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στην ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία της στον ανακριτή την Δευτέρα.

Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση της αδελφή της Ρούλας, Δήμητρας Πισπιρίγκου, που φάνηκε να ενοχλήθηκε έντονα από τα λουλούδια  και τα καντηλάκια που είχε τοποθετήσει ο κόσμος στην πόρτα και την είσοδο του σπιτιού. 

Φανερά ενοχλημένη  πέταξε στην άκρη τα λουλούδια 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα