Πάτρα: Κλειδί οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Αποκαλυπτική συνομιλία της Νικολούλη με την μάνα

Πάτρα: Κλειδί οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Αποκαλυπτική συνομιλία της Νικολούλη με την μάνα

Οι αποκαλύψεις στο θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα συνεχίζουν να συγκλονίζουν, εν αναμονή των επίσημων πορισμάτων των ιατροδικαστών.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων Τζωρτζίνας θα αποτελέσουν «κλειδί» όπως εκτιμούν ειδικοί για να ριχθεί φως στην υπόθεση και των τριών θανάτων.

«Συνήθως οι τοξικολογικές προηγούνται και οι ιστολογικές έπονται, δηλαδή πρώτα παίρνουμε το αποτέλεσμα των ουσιών και μετά αναμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών. Μην έχετε αμφιβολία ότι και τα δύο πορίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί» σημείωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Πάτρα: Η αποκαλυπτική συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την μάνα των παιδιών

 «Το μωρό πέθανε…»
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στο «φως» νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού πριν και μετά το θάνατο της δεύτερης κόρης τους. Μάρτυρας αποκάλυψε ότι το ζευγάρι βρισκόταν κοντά στο χωρισμό με το σύζυγο να έχει προχωρήσει σε άλλη σχέση.

«Όταν εκείνος αποφάσισε να πει στη γυναίκα του ότι θα χωρίσουν, δηλαδή όταν είχε γεννηθεί το παιδάκι, της είπε ότι χωρίζουμε, ότι θα φύγει, ότι θα πάει να μείνει αλλού, ότι δεν μπορεί άλλο και εκείνη το είχε πάρει πάρα πολύ ψύχραιμα και του είχε πει εντάξει.Δεν θυμάμαι ακριβώς, μετά από λίγες ημέρες, την επόμενη, τον πήρε τηλέφωνο και του λένε έλα σπίτι γιατί το μωρό πέθανε» σημείωσε μάρτυρας μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ».

Ο μάρτυρας-κλειδί αποκάλυψε μάλιστα πως ο πατέρας των τριών κοριτσιών φοβόταν τις αντιδράσεις της συζύγου του επικαλούμενος ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

«Εκείνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει γιατί η γυναίκα του έχει κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ότι είχε κάποια ξεσπάσματα και ότι την είχε δει, που της είχε πει κιόλας ότι ανησυχούσε, γιατί την είχε δει να πετάει το μωρό με πάρα πολλή δύναμη στην κούνια επειδή είχε θυμώσει» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας περιέγραψε τις εικόνες που διαδραματίστηκαν στο σπίτι της οικογένειας κατά τη διάρκεια των προσπαθειών ανάνηψης του 6 μηνών βρέφους της οικογένειας.

«Έτυχε να βγω έξω και ήταν το ασθενοφόρο που προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στο μωρό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η Ρούλα καθόταν στην εξώπορτα της και έκλαιγε και φώναζε “πάρε εμένα”. Ο Μάνος την ταρακούναγε και της έλεγε “τι λες τώρα, τι λες τώρα;”. Η Τζωρτζίνα ήταν όρθια μέσα από την πόρτα, κοίταγε τον ουρανό, σήκωσε τα χεράκια της και λέει «μη μου το πάρεις κι αυτό, μη μου το πάρεις και αυτό» τόνισε η γειτόνισσα και φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου Έλενα Συνοδινού, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι κρίσιμες απαντήσεις των ιατροδικαστών.

Πάτρα: Η αποκαλυπτική συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την μάνα των παιδιών

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα