Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία λεωφορείου παρέσυρε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία λεωφορείου παρέσυρε αυτοκίνητα

Απόρροια τρελής πορείας που ακολούθησε ένα αστικό λεωφορείο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Βενιζέλου – Καλλιθέα, το οποίο παρέσυρε στο διάβα του οχήματα μεταξύ των οποίων και ένα ταξί ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Λαγκαδά και και προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ανθρώπων που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγούς του αστικού λεωφορείου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να παρασύρει στο διάβα του διερχόμενα ΙΧ.

 Από το τροχαίο υπήρξαν δύο τραυματισμοί, ενός άνδρα (πιθανότατα ο οδηγός του λεωφορείου) που υπέστη ελαφρά διάσειση και μίας γυναίκας η οποία επίσης μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για το εν λόγω περιστατικό κλήθηκε και τρίτο ασθενοφόρο, στη συνέχεια όμως ακυρώθηκε.

 Να σημειωθεί ότι στο σημείο διεξάγονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία, καθώς είναι κλειστή η άνοδος της οδού Λαγκαδά από το ύψος της Μοναστηρίου μέχρι την Αγίου Νέστωρος, ενώ μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στη Μ. Καλού το οποίο φτάνει μέχρι τον Βαρδάρη.

grtimes

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα