H Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκινεί σε φωτογραφία με τη μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς

Η Αλέκα Ψαράκου, η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, συμμετείχε στο podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου «ΙΩΑΝΝΑ» και μίλησε για την ψυχική δύναμη που αντλεί από την ίδια και την κάνει να αγωνίζεται ώστε να μην υπάρξουν άλλες γυναικοκτονίες.

«Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη ΜΑΝΑ». Αυτό έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην οποία βρίσκονται οι δύο δυνατές γυναίκες αγκαλιά.

Η Αλέκα Ψαράκου μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας για την κόρη της, για όσα πέρασε και συνεχίζει να βιώνει μετά τη δολοφονία της κόρης της.

«Μια συγκλονιστική συζήτηση, με μια υπέροχη ΜΑΝΑ, που πάντα προτεραιότητα της είναι η οικογένεια και τα παιδιά της. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με αξιοπρέπεια και αγάπη, μετά τη δολοφονία της αγαπημένης της κόρης Γαρυφαλλιάς. Αλεξάνδρα, @aleka.mak σε ευχαριστούμε για τη δύναμη που δείχνεις και για τα μαθήματα που μας δίνεις. Σ’ αγαπώ» έγραψε η Ιωάννα. 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες η Αλέκα Ψαράκου στάθηκε στο πλευρό των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη, κατά τη διάρκεια της δίκης που τελικά διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου.

Μπορείτε να ακούσετε το podcast εδώ.

in2life.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα