Survivor: 16χρονη κατήγγειλε παίκτη που βρίσκεται τώρα στο ριάλιτι για σ@ξουαλική παρενόχληση

Survivor: 16χρονη κατήγγειλε παίκτη που βρίσκεται τώρα στο ριάλιτι για σ@ξουαλική παρενόχληση

Σοκάρει η καταγγελία 16χρονης που κατέθεσε μήνυση σε βάρος παίκτη που βρίσκεται στο τώρα στο survivor και τον  κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ο κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι , παίκτης του φετινού Survivor. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο..... συνελήφθη στα Φάρσαλα ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από την 16χρονη, δύο εβδομάδες πριν την είσοδό του στο παιχνίδι.
 
Η ανήλικη ανέφερε στην καταγγελία της όσα συνέβησαν. Όπως λέει η 16χρονη ο...... την προσέγγισε επιθετικά ανώ βρισκόταν στην πλατεία  των Φαρσάλων, την τράβηξε από την κουκούλα και την ανάγκασε να καθίσει μαζί του σε ένα παγκάκι και εκεί προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Την θώπευε στους μηρούς στο ύψος των γοφών και την προέτρεψε να πάει στο σπίτι του «να της κάνει μασάζ».

«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν» επιβεβαίωσε η δικηγόρος που εκπροσωπεί την ανήλικη, Μαρία Γαλλιού. 

Μετά τη μήνυση σε βάρος του....., οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί της Παρασκευής 3ης Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λάρισας, όπου αφέθηκε ελέυθερος .

Μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη με τον ίδιο να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα