Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα - Αύριο η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο

Τζώρτζης Μονογυιός: Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα - Αύριο η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, στη Βούλα, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Στις εικόνες από κάμερες κυκλοφορίας, καταγράφεται η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος επιχειρηματίας, λίγο πριν πέσει πάνω στα δέντρα στη νησίδα και τυλιχτεί στις φλόγες.

Το υλικό έχει καταγραφεί από κάμερα, που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Καραμανλή, ενώ το αυτοκίνητο φαίνεται να κινείται κανονικά στη λωρίδα κυκλοφορίας του, όταν ξαφνικά φαίνεται να εκτρέπεται της πορείας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, που μετέδωσε και τις σχετικές εικόνες, δεν καταγράφεται εμπλοκή με κάποιο άλλο όχημα και δεν παρεμβάλλεται κάτι, είτε άλλο αυτοκίνητο, είτε κάποιος πεζός είτε ζώο, που θα δικαιολογούσε έναν απότομο ελιγμό του οδηγού. Το αυτοκίνητο πηγαίνει κανονικά στην πορεία του και ξαφνικά παρεκκλίνει, ενώ έπειτα από 70 μέτρα πέφτει πάνω στους ευκάλυπτους. Δευτερόλεπτα μετά, το όχημα τυλίγεται στις φλόγες.

Ο 45χρονος οδηγός της Ferrari βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Πατούλης – Δεν παρεμβάλεται όχημα ή φυσικό πρόσωπο στο τροχαίο με τη Ferrari 

Για το μοιραίο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα μίλησε στο LIVE NEWS  o περιφερειάρχης Αττικής.

Όπως ανέφερε ο κ. Πατούλης η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει 250 κάμερες σε σημαντικά οδικά σημεία του άξονα της Αττικής, για να παρακολουθεί την κυκλοφορία και μια από αυτές κατέγραψε και το μοιραίο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Από το βίντεο δεν φαίνεται να παρεμβάλεται κάτι σε επίπεδο οχήματος ή φυσικού προσώπου» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, προσθέτοντας ότι φαίνεται μια μικρή επιτάχυνση του οχήματος που είναι ικανή να οδηγήσει στην απώλεια του ελέγχου του.

Σχολιάζοντας τα ζητήματα ασφάλειας και την έλλειψη των προστατευτικών ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι υψηλών ταχυτήτων, καθώς έχει όριο ταχύτητας τα 50χλμ/ώρα.

«Η δική μου εντολή είναι οι αρμόδιες επιτροπές να επεξεργαστούν ένα σχέδιο ασφάλειας του δρόμου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Τζώρτζης Μονογυιός: Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού για τον αδερφό της
Την πρώτη της ανάρτηση στα social media έκανε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού σχετικά με τον θάνατο του αδελφού της Τζώρτζη, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα.

Η Κατερίνα Μονογυιού  ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα