Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι τεσσάρων φίλων στα Τρίκαλα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι τεσσάρων φίλων στα Τρίκαλα

Τραγικό τέλος για τον έμπορο που είχε πάει για κυνήγι με φίλους του. Ο άτυχος κυνηγός βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στα Τρίκαλα. Τα τελευταία λόγια που είπε πριν απομακρυνθεί…

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι τεσσάρων φίλων στο Μοσχόφυτο Πύλης Τρικάλων χθες το μεσημέρι. Ο ένας κυνηγός χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την ομάδα, προκειμένου να αναζητήσει τα σκυλιά του, που είχαν φύγει. Πέρασαν όμως, τρεις ώρες και δεν έδινε σημεία ζωής. Τελικά, μετά από αγωνιώδεις έρευνες εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, θύμα είναι ο 59χρονος έμπορος Γιώργος Μιχαλόπουλος. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα χάθηκαν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι. Οι φίλοι άρχισαν να τον αναζητούν αμέσως. Οι ώρες όμως, περνούσαν και δεν είχαν κανένα σημείο ζωής του. Μετά από άκαρπες έρευνες τριών ωρών απευθύνθηκαν τελικά στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική για να ζητήσουν βοήθεια.

Αμεσα σήμανε τότε συναγερμός στις Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες από μεικτό κλιμάκιο πυροσβεστών και αστυνομικών. Οσο οι ώρες περνούσαν άρχισαν να εξανεμίζονται και οι ελπίδες ότι μπορούσε να ήταν ζωντανός. Η οικογένειά του ωστόσο, ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι μπορεί και να ζούσε.

Ομως, γύρω στις 18:40 διαπιστώθηκε δυστυχώς ότι ο 59χρονος ήταν νεκρός. Εντοπίστηκε σε απόκρημνη χαράδρα χωρίς αισθήσεις. Το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα δεν είναι γνωστές.