Σεμέδο: Οι λόγοι που αφέθηκε ελεύθερος και το εκβιαστικό μήνυμα στο Instagram

Σεμέδο: Οι λόγοι που αφέθηκε ελεύθερος και το εκβιαστικό μήνυμα στο Instagram

Αθώος φώναξε, βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο ο Ρούμπεν Σεμέδο, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με την επιβολή εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Δώσε μας 15.000 ευρώ για να μη πας φυλακή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση των δικαστικών αρχών που άφησαν ελεύθερο τον 27χρονο μέτρησε το γεγονός ότι εντόπισαν κενά στις στις απαντήσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας και αντιφάσεις στις καταθέσεις της 16χρονης και της 17χρονης παθούσας.

Σημαντικό ρόλο, έπαιξε η παραμονή των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό.

Ειδικότερα, η παθούσα αν και είχε τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι και παρά την ερώτηση από τη φίλη της σχετικά με το εάν θέλει να αποχωρήσουν, τελικά παρέμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα της επόμενη ημέρας.

Τέλος, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν υπόψη και την ιατροδικαστική έκθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα