Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο άντρας μου πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η ίδια αποκάλυψε στην ΕΡΤ τις ώρες που έζησε με τον κακοποιητή σύζυγό της που παραλίγο να τη σκοτώσει.

«Χωρίς λόγο και αιτία σήκωνε το χέρι του πάνω μου. Προσπάθησα να αναζητήσω βοήθεια δυστυχώς μάταια. Και όταν δεν έχεις και γονείς, δεν έχεις την οικονομική άνεση δεν μπορείς να σηκωθείς να φύγεις» είπε η ίδια.

Ωστόσο, όσα αποκάλυψε στη συνέχεια είναι ακόμα πιο σοκαριστικά:

«Πήγε να με πυροβολήσει, πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια, πήγε να με πνίξει. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ζήσω για τα παιδιά μου». Στη συνέχεια περιέγραψε όσα έγιναν όταν του είπε ότι θα τον αφήσει:

«Πάει, παίρνει την καραμπίνα, ανοίγει τα συρτάρια να πάρει τα φυσίγγια. Εκείνη τη στιγμή τρέχω, το βάζω στα πόδια. Κοιτάω πίσω μου, με σημαδεύει ένα όπλο, δεν το έχω ξαναζήσει, δεν το έχω ξανανιώσει. Τι κάνω; Τι κάνω; Κάνω ζικ ζακ, κάνω κάτι προσπαθώ να τρέξω. Να κρυφτώ. Δεν είχα ανάσα. Δεν έχω δύναμη αλλά πρέπει να τρέξω. Ακούω το «μπαμ» ενώ έχω διαφύγει και αναρωτιέμαι «αν αυτός νομίζει ότι με έχει πετύχει, μπορεί να σκοτώσει τα παιδιά μου»».
Έφυγε, κάλεσε την άμεση δράση και έφυγε από το σπίτι με τα παιδιά της. Στράφηκε στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και τελικά κατάφερε να ορθοποδήσει.

Δείτε τη μαρτυρία της:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα