Γλυκά Νερά: Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο πιλότος - Τι ζήτησε

Γλυκά Νερά: Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο πιλότος - Τι ζήτησε

Στο Κορυδαλλό μεταφέρθηκε ο 32χρονος πιλότος  δράστης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Ο συζυγοκτόνος κρατείται στην έκτη πτέρυγα μετά την 5ωρη απολογία του στον ανακριτή.

Ο πιλότος φέρεται να  ζήτησε να μπει κατευθείαν στα μεροκάματα, για να περνάει, όπως είπε, την ώρα του.

Βάλτε με να δουλέψω για να περνάει η ώρα μου. Αυτά, ήταν τα πρώτα λόγια του  στους υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίοι τον ρώτησαν εάν θα χρειαστεί κάτι.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού στις 8 χθες βράδυ. Μεταφέρθηκε εκεί απευθείας από το γραφείο του ανακριτή, μόλις ολοκλήρωσε την πολύωρη απολογία του και κρίθηκε, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέος. Η μεταγωγή του κινηματογραφική, με τα θωρακισμένα, μαύρα αυτοκίνητα της ελληνικής αστυνομίας. Για τον δολοφόνο της Καρολάιν, η διαδρομή αυτή, ήταν και οι τελευταίες εικόνες από τον έξω κόσμο, μέσα από τα φιμέ τζάμια, πριν από τον εγκλεισμό του.

Το πρώτο βράδυ στη φυλακή, πέρασε ομαλά. Σε ένα χώρο 12 τετραγωνικών, με τέσσερα κρεβάτια τύπου κουκέτα. Δυο αριστερά και δυο δεξιά. Η τουαλέτα βρίσκεται μέσα στο κελί, ενώ και αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα της πτέρυγας, έχει παράθυρο που βλέπει στο προαύλιο χώρο.

Ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκε το ίδιο αμετανόητος.

Περιέγραψε την γνωριμία του με την αδικοχαμένη 20χρονη και πως άλλαξε η συμπεριφορά της Καρολάιν μετά από μία ατυχή εγκυμοσύνη.

«Από εκείνο το χρονικό σημείο άρχισε να παρουσιάζει επιθετικές εξάρσεις και ξεσπάσματα απέναντί μου. Για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την εν λόγω κατάσταση της πρότεινα να επισκεφθούμε μια ψυχολόγο προκειμένου να σώσουμε την οικογένειά μας. Στην αρχή η Καρολάιν δέχθηκε και ήταν τυπική απέναντι στις συνεδρίες, όμως σταδιακά άρχισε να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και εν τέλει τη σταμάτησε. Η ψυχολογία της παρουσίαζε συνεχώς μεταπτώσεις».

Ο κατηγορούμενος τηρώντας την υπερασπιστική γραμμή είπε στον ανακριτή ότι η δολοφονία της 20χρονης δεν ήταν προσχεδιασμένη.

«Ως προς τη μέρα του τραγικού γεγονότος το οποίο αναλυτικά περιέγραψα και στις αστυνομικές αρχές κατά το στάδιο της προανάκρισης, θα ήθελα να αναφέρω ουδέποτε το είχα προσχεδιάσει και δεν υπήρχε κανένα απολύτως κίνητρο. Έτερα γεγονότα πυροδότησαν την κατάσταση, καθώς τίποτα δεν είχε προαποφασιστεί».

Ο 33χρονος υποστήριξε στον ανακριτή ότι παρά την έρευνα της αστυνομίας και τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν υπάρχουν ενδείξεις για την ενοχή του.

«Απουσιάζουν οι ενδείξεις ενοχής μου για τα αδικήματα που κατηγορούμαι, που είναι η πρώτη και η ουσιωδέστερη από τις προϋποθέσεις του νόμου που πρέπει να συντρέχει για να είναι δυνατόν να επιβληθεί η προσωρινή κράτηση μου».

Για να δικαιολογήσει το αίτημα του για μη προφυλάκισή του ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

«Ουδεμία προπαρασκευαστική ενέργεια έχω πράξει για να διευκολύνω τη φυγή μου αλλά αντιθέτως οποτεδήποτε εκλήθην από τις αρχές παρουσιάστηκα αυτοβούλως και αμέσως χωρίς να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα ή να παρακωλύσω τη ποινική διαδικασία. Επίσης ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξα φυγόποινος ή φυγόδικος, έχω μόνιμο και σταθερό εισόδημα και σε καμία περίπτωση δεν βαρύνομαι με παραβίαση περιορισμών διαμονής ή απόδραση ούτε αμετάκλητες καταδίκες για ομοειδείς ή και άλλες αξιόποινες πράξεις».

Στο υπόμνημά του ο συζυγοκτόνος δεν έκανε καμία αναφορά στη απάνθρωπη θανάτωση του σκύλου κακούργημα ούτε βέβαια και στο θέατρο που έπαιζε προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της αστυνομίας για 37 ολόκληρες ημέρες.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η απόφαση των δύο εισαγγελέων που έχουν αναλάβει να αποφανθούν για το θέμα της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

Το παρασκήνιο της ανάκρισης

Κατά την διάρκεια της απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή, ο 32χρονος δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το πώς έγινε η δολοφονία τη Καρολάιν.

Έτσι, σύμφωνα με τον συζυγοκτόνο, φαίνεται να είπε, ότι έγειρε το πρόσωπό της πάνω στο μαξιλάρι, και άφησε την τελευταία της πνοή χωρίς να το καταλάβει.

Ειδικότερα, ισχυρίστηκε ότι με το ένα χέρι του έπιασε το κεφάλι της, την πίεζε με το μαξιλάρι, και το άλλο χέρι του το είχε κάτω από το μαξιλάρι. Στο ερώτημα αν η κοπέλα αντέδρασε, η απάντησή του ήταν όχι.

Στο ερώτημα πώς κατάλαβε ότι έχει πεθάνει η γυναίκα του, η απάντησή του ήταν ότι απλά κατάλαβε ότι πέθανε. Στη συνέχεια είπε ότι η πρώτη του σκέψη μετά την δολοφονία της γυναίκας του ήταν να σκοτώσει το σκύλο, προκειμένου να σκηνοθετήσει το σκηνικό ληστείας.

Σε ότι αφορά στην κάμερα, η ανακριτική αρχή έχει ζητήσει πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα. Και αυτό γιατί μπορεί να δείξει προμελέτη ο χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από το καταγραφικό της κάμερας.

Στον Κορυδαλλό ο συζυγοκτόνος

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον Κορυδαλλό. Το μόνο που ζήτησε ο καθ΄ όμολογία δολοφόνος ήταν να του δώσουν δουλειά για να περνάει τη μέρα του.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος κρατείται στην ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματός του και της έκτασης που έλαβε όλο αυτό το διάστημα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος της Καρολάιν μπήκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπόδικοι όπως ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Τζ.Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Μάλιστα, στο κελί του βρίσκεται με άλλους τρεις φυλακισμένους. Ο ένας είναι υπόδικος για λαθρεμπόριο, ο δεύτερος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για ναρκωτικά, και ο τρίτος επίσης κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα επελέγη διότι θεωρείται «ήσυχη» και σε αυτή πηγαίνουν υπόδικοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και υπάρχει κίνδυνος αν πάνε σε πιο «σκληρές» πτέρυγες.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα