Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην πυγμάχου: Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ

Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην πυγμάχου: Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ

Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου Βάρης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα πολυτελές μαύρο τζιπ πλησίασε έναν άνδρα, πρώην πυγμάχο, ο οποίος συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, και είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης. Οι δράστες τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Είναι η δεύτερη μαφιόζικη δολοφονία μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα.
Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή.

Πολυτελές μαύρο τζιπ τον πλησίασε και οι δράστες τον πυροβόλησαν, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Οι δράστες τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου, ρίχνοντάς του στο κεφάλι. Ο πυγμάχος, ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει πρωταθλητής στην κατηγορία του, ήταν γνωστός στις Αρχές. Το θύμα της νέας δολοφονίας είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret.

Το περιστατικό όπως φαίνεται ανήκει στον «πόλεμο» που έχει ανοίξει εδώ και μήνες στον χώρο της νύχτας.

Το θύμα είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα δολοφονίας και είναι είναι πρώην κατάδικος, γνωστός στον χώρο της νύχτας. Φέρεται επίσης να είχε διασυνδέσεις με ανθρώπους της νύχτας και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα