Χανιά: Θρίλερ με το χαμένο κινητό και τη ζακέτα της 11χρονης Ιωάννας

Χανιά: Θρίλερ με το χαμένο κινητό και τη ζακέτα της 11χρονης Ιωάννας

Στην υπόθεση του 11χρονου κοριτσιού, αναπάντητα παραμένουν ακόμη κρίσιμα ερωτήματα για τον θάνατό του.
Τα ερωτήματα για τον θάνατο της 11χρονης στα Χανιά εξακολουθούν να βασανίζουν την οικογένειά της και να προβληματίζουν τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

Μυστήριο με τη ζακέτα & το κινητό
Από την πρώτη στιγμή, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί το κινητό και η ζακέτα της μαθήτριας.

Η μαρτυρία ωστόσο ενός περιπατητή είναι αποκαλυπτική.

«Τη συγκεκριμένη ημέρα, είδα μια ζακέτα κρεμασμένη σε ένα δέντρο. Με προβλημάτισε, όχι για κακό, δεν πήγε το μυαλό μου ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Κοίταξα μήπως την ξέχασε κανένας, να του πω ξέχασες τη ζακέτα σου. Δεν είδα κανέναν και συνέχισα να περπατώ».

Η εικόνα αυτή προκάλεσε εντύπωση στον άνδρα.

«Μάλιστα την άγγιξα με την άκρη του δακτύλου μου, αλλά έφυγα γιατί φοβήθηκα μη νομίζει κανείς ότι πάω να την κλέψω. Μαζί με τη ζακέτα κρεμόταν και μια μάσκα».

«Εκεί κάναμε καθημερινά μπάνιο»
Η σορός της άτυχης 11χρονης βρέθηκε σε έναν γκρεμό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Πρόκειται για ένα σημείο όπου η μαθήτρια πήγαινε με τη μητέρα της.

«Σε αυτό το μέρος δεν πήγαινε ποτέ παρά μόνο όταν ήταν μαζί μου. Το τελευταίο καιρό δεν είχαμε πάει, αλλά, το καλοκαίρι καθημερινά κάναμε μπάνιο», λέει η μητέρα της.

Οι αρμόδιες Αρχές συγκεντρώνουν όποιο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθεί η άκρη του νήματος, με την οικογένεια του παιδιού να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο ερευνάται εάν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.