Δημήτρης Λιγνάδης - Συγκλονίζει η μάρτυρας: Είμαι μητέρα, ήθελα να έχω καθαρή συνείδηση

Δημήτρης Λιγνάδης - Συγκλονίζει η μάρτυρας: Είμαι μητέρα, ήθελα να έχω καθαρή συνείδηση

Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου...

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αποκάλυψαν ότι μία κομβική μαρτυρία βοήθησε τις Αρχές το βράδυ της περασμένης Παρασκευής να συνθέσουν το παζλ των στοιχείων και να οδηγηθούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, πρόκειται για μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό που έχει καταγωγή από νησί του Αιγαίου και πρόσφατα έγινε μητέρα.

Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε πως είχε on/off σχέση μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη επί 19 χρόνια και γνώριζε για τις συναναστροφές του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με νεαρά παιδιά.

Ακόμη, η ίδια, πριν από μερικά χρόνια όταν είπε στον Δημήτρη Λιγνάδη ότι θα τον καταγγείλει, εκείνος την απείλησε ότι θα πάρει όπλο και θα τη σκοτώσει.

«Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου», ήταν οι δηλώσεις της ηθοποιού στη ρεπόρτερ της εκπομπής, Κατερίνα Σουλιώτη.

Οι απειλές για τη ζωή της

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αλλά και του Mega, πρόκειται για μία 41χρονη γυναίκα που γνώριζε όσο λίγοι τη δράση του σκηνοθέτη.

Γνωρίστηκαν το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και είχαν σχέση για πολλά χρόνια, μέχρι το 2017. Μάλιστα, για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι γινόταν αντέδρασε.

Στην κατάθεσή της, η εν λόγω γυναίκα φαίνεται να υποστήριξε πως «το 2016 του είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’".

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ έναν χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Λιγνάδης

Την ίδια ώρα, προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ από το βράδυ του Σαββάτου.

Τον διάλογο που είχε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός με την Ανακρίτρια το πρωί της Κυριακής, μετά τη σύλληψή του, παρουσίασε αποκλειστικά η εκπομπή «ευτυχείτε” του OPEN.

Ανακρίτρια: Κύριε Λιγνάδη υπάρχει ένταλμα σε βάρος σας… Κατηγορείστε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή… Τα καταγγελλόμενα αποτυπώνονται σε δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος σας στην εισαγγελία. Γνωρίζετε επ’ αυτών;

Δημήτρης Λιγνάδης: Όχι κυρία ανακρίτρια, δεν έχω γνώση, δεν ξέρω… πέρα απ’ όσα ακούγονται ως φήμες… δεν γνωρίζω για μηνύσεις…

Ανακρίτρια: Υπάρχουν δύο… καταγγέλθηκαν τελεσμένα αδικήματα βιασμού κατά συρροή, το δεύτερο είναι για το 2010. Πρόκειται για… Γνωρίζετε κάτι επ’ αυτών; Επί των καταγγελιών; Είναι βαρύτατες οι κατηγορίες αυτές κύριε Λιγνάδη…

Δημήτρης Λιγνάδης: Όχι, δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες… Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτόν αμέσως στη διάθεσή σας, στη διάθεση των αρχών. Για αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος, δεν με αναζήτησε η αστυνομία, δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι! Είμαι ειλικρινής απέναντί σας, σε όλη αυτή την ιστορία… δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτώ ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα