Τρεις οι νεκροί από το πέρασμα της κακοκαιρίας - Δύο στην Εύβοια, ένας στην Κρήτη

Τρεις οι νεκροί από το πέρασμα της κακοκαιρίας - Δύο στην Εύβοια, ένας στην Κρήτη

Τρεις οι νεκροί, από το πέρασμα της κακοκαιρίας Μήδεια που σάρωσε τη χώρα και χιονοπτώσεις και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Το τελευταίο θύμα, της κακοκαιρίας και των προβλημάτων που δημιούργησε με διακοπές ρεύματος, ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων στην Εύβοια, ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο και η διαποκή ηλεκτροδότησης είχε ώς αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Ακόμη  ένας 80χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν σε υποστήριξη με οξυγόνο, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο χωριό Τρούπι της Βόρειας Εύβοιας.

 Ο ίδιος είχε ειδοποιήσει τις αρχές από αργά το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο τα σωστικά συνεργεία δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την περιοχή.

Μάλιστα, καταβλήθηκε προσπάθεια να απογειωθεί ελικόπτερο, ωστόσο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν κατέστη εφικτό.

Τα σωστικά συνεργεία της πυροσβεστικής κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο αργά το απόγευμα της Δευτέρας, όπου δυστυχώς απεγκλώβισαν τον 80χρονο άνδρα νεκρό.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε αναπνευστικά και παθολογικά προβλήματα.

Επίσης νεκρός λόγω της κακοκαιρίας  ένας 56χρονος κτηνοτρόφος που βρεθηκε νεκρός  το πρωί, στο ποιμνιοστάσιό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 56χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή με τo EKAB και την Πυροσβεστική λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας να μην μπορούν να φτάσουν εγκαίρως στο σημείο προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Εύβοια: Ήταν με μηχανική υποστήριξη - Κόπηκε το ρεύμα. Το πρωί έμεινε στα χέρια μου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα