Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή το απόγευμα ένας 22χρονος στρατιώτης που υπηρετούσε στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο δρόμο προς Αμαλιάπολη στον Αλμυρό Βόλου.
Ο 22χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Βόλου, επιχείρησε αναστροφή στο οδόστρωμα, ενώ πίσω του ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο. Ο 56χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός φαντάρος και να τον τραυματίσει βαρύτατα.
Ο 56χρονος Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, που έσπευσε και παρέβαλε τον άτυχο 22χρονο, αλλά καθ’ οδόν προς το Κέντρο Υγείας, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κατέληξε. Ο 22χρονος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ήταν οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης στο 521 Τάγμα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο.
Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.