Στον εισαγγελέα η υπόθεση βιασμού της 11χρονης αθλήτριας – Ραγδαίες εξελίξεις

Στον εισαγγελέα η υπόθεση βιασμού της 11χρονης αθλήτριας – Ραγδαίες εξελίξεις

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκανε η Σοφία Μπεκατώρου ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη στο Live News ο Νίκος Κακλαμανάκης.

11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, μια μαθήτρια της Ε΄ Δημοτικού έπεσε θύμα βιασμού, με το έγκλημα να συσκοτίζεται για μία δεκαετία και το θύμα να προσπαθεί μέχρι και σήμερα να επουλώσει τις ψυχικές πληγές της…

Σοφία Μπεκατώρου και Νίκος Κακλαμανάκης ξεκαθαρίζουν στο Live News ότι δεν γνώριζαν το μαρτύριο της 11χρονης από τότε. Η χρυσή ολυμπιονίκης το έμαθε πριν από λίγες μέρες, όταν η 21ος ετών πλέον αθλήτρια, της τηλεφώνησε και της μίλησε για τον εφιάλτη που πέρασε, στα παιδικά της χρόνια.

«Φυσικά και δεν γνώριζα το γεγονός όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ το έμαθα μόλις προχθές όταν η κοπέλα επικοινώνησε με τη Σοφία Μπεκατώρου» ανέφερε ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας προπονητής που είχε το παιδί στο χώρο της ιστιοπλοΐας, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής. Η 11χρονη ανέβηκε το δικό της Γολγοθά μόνη με τις ανατριχιαστικές σκηνές που έζησε να είναι αδύνατον να φύγουν από το μυαλό της…

Μετά από 10 χρόνια περίπου η κοπέλα σήμερα είναι ενήλικη και τώρα βρήκε το θάρρος να μιλήσει. Έστειλε μήνυμα στη Σοφία Μπεκατώρου και από εκεί τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Οι αποκαλύψεις έφεραν νέες αναταράξεις και προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο χώρο του αθλητισμού. Πρωταθλητές και ολυμπιονίκες βλέπουν το απόστημα να σπάει κι ζητούν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο…

Όλα αυτά τα χρόνια το ανήλικο θύμα προσπαθούσε να βρει τον βηματισμό της. Σήκωσε μόνη το δικό της σταυρό και προσπαθούσε με τη συμπεριφορά της να μην κινήσει την παραμικρή υποψία γι’ αυτό που πέρασε…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα, με καλά πληροφορημένες πηγές να αναφέρουν στο Live News πως τις επόμενες μέρες, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα έχουμε εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση. Πρέπει και η ίδια να πάει να καταθέσει και να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Η κοπέλα είναι σήμερα 21 ετών και είναι ακόμα δραστήρια στο χώρο. Η κακοποίηση έγινε από παράγοντα του χώρου που ήταν στον όμιλό της τότε αλλά μετά δραστηριοποιήθηκε στην επαρχία.

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα