Η απάντηση του αντιδημάρχου της Αθήνας για το Μπάντεν Μπάντεν

Η απάντηση του αντιδημάρχου της Αθήνας για το Μπάντεν Μπάντεν

Διευκρινίσεις μετά τον ντόρο που προκάλεσε η ανάρτησή του στο Facebook, σε σχέση με το Μπάντεν Μπάντεν και την Aston Martin, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Αθήνας Νίκος Μακρόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

« Εκ παραδρομής, μία προσωπική ανάρτηση προς τους φίλους μου, δημοσιεύτηκε στο πολιτικό προφίλ μου, αντί του προσωπικού. Δεν επιδιώκω την δημοσιότητα και δεν το έκανα γι' αυτό».

Ο κ.Μακρόπουλος αναφέρθηκε στο σπίτι που διατηρεί εδώ και 25 χρόνια στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας, μια και η σύζυγός του είναι Γερμανίδα. «Περνάμε τα Χριστούγεννά μας σε αυτό το σπίτι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

« Είμαι 45 χρόνια επιχειρηματίας και η επιχειρηματική επιτυχία, μας προσέφερε ένα επίπεδο ζωής. Η οικογένειά μου προσφέρει πάντα, ανιδιοτελώς σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες. Ασχολήθηκα με τα κοινά και τον Δήμο της Αθήνας για να ασχοληθώ με την ανάπτυξη της πόλης και την προσέλκυση επενδύσεων και θα συνεχίσω να το κάνω».

Ο Αντιδήμαρχος της Αθήνας, αφού είπε ότι σέβεται αξίες και αρχές αλλά δεν δέχεται να τον προσβάλλουν, διευκρίνισε ότι αγαπά τα ιστορικά αυτοκίνητα και αγόρασε την Aston Martin πριν από 40 χρόνια.

« Λυπάμαι αν προκάλεσα, έγινε χωρίς τη θέλησή μου, δεν ήταν στις προθέσεις μου και θέλω να με πιστέψετε» κατέληξε απευθυνόμενος προς το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα