Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Άλλες δύο φορές προσπάθησε η 15χρονη να σκοτώσει τη μητέρα της

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Άλλες δύο φορές προσπάθησε η 15χρονη να σκοτώσει τη μητέρα της

Οι δύο ανήλικοι, η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, ομολόγησαν τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Ομολόγησαν και περιέγραψαν με κάθε φρικτή λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη τους στου αστυνομικούς, παραδεχόμενοι ότι σχεδίαζαν τον τελευταίο μήνα να σκοτώσουν τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την  ΕΡΤ, η 15χρονη υποστήριξε οτι η ζωή της ήταν αφόρητη κοντά της μετά το θάνατο του πατέρα της. «Με απειλούσε ότι θα με βάλει στο αναμορφωτήριο» είπε στους αστυνομικούς. Αρχικά της είχαν δώσει χάπια αλλά δεν πέτυχαν, μετά επιχείρησαν μάταια να προμηθευτούν δηλητήριο και τελικά αποφάσισαν να τη σκοτώσουν με μαχαίρι.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, της επιτέθηκαν την ώρα που κοιμόταν και την έδεσαν με τη βοήθεια ακόμη ενός 17χρονου Έλληνα, φίλου του συντρόφου της 15χρονης και την τραυμάτισαν θανάσιμα. Παρούσα στη δολοφονία και η 15χρονη.

Σχεδίαζαν να διαφύγουν στη Ρουμανία, ωστόσο εντοπίστηκαν στις Σέρρες σε ένα παλιό αυτοκίνητο και προσήχθησαν. Αναζητείται και ο δεύτερος 17χρονος σε σχέση με τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την 15χρονη κόρη της, στις 6 Νοεμβρίου. Για τη δολοφονία κατηγορούνται η ανήλικη κόρη, ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της και ένας 17χρονος Έλληνας, ο οποίος και αναζητείται από τις Αρχές.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, αυτό που πρόδωσε τους ανήλικους δράστες ήταν το γεγονός ότι μετά το έγκλημα, αφαίρεσαν την τραπεζική κάρτα της άτυχης 50χρονης και μάλιστα την χρησιμοποίησαν λίγο αργότερα, κάνοντας αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Σημειώνεται πως η κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της εντοπίστηκαν χθες, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία και αφού εξακριβώθηκαν τα πραγματικά, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν η 15χρονη και ο 17χρονος, ενώ ο 16χρονος εξακολουθεί να αναζητείται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα